İlçemizden İlk Yüze 19 Firma Girdi

featured

Kurumlar vergisi rekortmenleri belli oldu.

Kastamonu Defterdarlığı 2013 kurumlar vergisi rekortmenlerini açıkladı.  İl genelinde ilk yüze giren şirketler açıklandı.

Eti Bakır A.Ş.  39.518.123,40TL tahakkuk eden vergi ile ilk sırayı alırken,  Çağ Orman Ürünleri ve Otomotiv A.Ş.  14.ncü sıraya yerleşti.

Sıralamayı takip eden Nalbantoğlu Hazır Beton İnşaat ve Petrol Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti, Tosyalı Akaryakıt Otom. İnş. Ltd. Şti, Namsa Yapı Malzemeleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.,  Mühendisler Orman Ür. Mim. İnş. Tah. Ltd. Şti., Güvercin Otomotiv Petrol Turizm San. Ve Ticaret Ltd. Şti, Tosya Güvercin Teks. Sanayi Ltd. Şti., Evkap Orman Ürünleri Yapı San. Ve Tic. Ltd. Şti., Nalbantoğlu Yapı Mal. Tic. San. A.Ş., Yaşasan Cam San. A.Ş., Yiğiter Orman Ürünleri İnş.Paz. San. Tic. Ltd. Şti., Galaksi Boya İnşaat ve Orman Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti., Güvenpa Orm. Ürn. Paz. Ltd. Şti, Uspa Oto, Lastik San. Ve Tic. Ltd. Şti., Tosya Keskin Çelik İnş. ve Tar. Al.  Isısis. Ltd. Şti., BGK Çorap San. Ve Tic. A.Ş., Kaynaroğulları Orm. Ür. Ltd. Şti., Doğan Kiremit Tuğla Tic. Ve San. Ltd. Şti. Tosya’dan ilk yüze giren kurumlar oldu.

Kastamonu il genelinde en çok vergi ödeyen kurumlar listesine ilçemizde faaliyet gösteren kurumlardan ilk yüze toplam 19 firma girdi.

İlçemizden İlk Yüze 19 Firma Girdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!