İlçemizin Meclis’te Temsil Edilmesini İstiyoruz

featured

Sivil Toplum Kuruluş Başkanları yaptıkları açıklamalarla Tosya’nın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil edilmesini istiyor.

07 Haziran 2015 Pazar Günü yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde ilçemizden aday olacak milletvekili aday adayı hemşerimize Sivil Toplum Kuruluşlarının destekleri devam ediyor.

Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve temsilcileri yaptıkları açıklamalarda hemşerilerimize destek verdiklerine vurgu yaparak seçilecek sıra verilmesinde ısrarlı olduklarını her fırsatta dile getiriyor.

Bu dönem milletvekili ilçemizin hakkı olduğunu belirten Tosya Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Muammer Ömür Gazetemiz muhabirlerine yaptığı açıklamada;

“28 yıldır milletvekili olmayan ilçemiz daha kaç yıl bekleyecek? Kastamonu’nun en büyük ilçesi olarak bu dönem milletvekili beklentimiz var.  Sivil Toplum Kuruşları olarak birlikte hareket edip bu dönem ilçemizden bir milletvekili çıkması konusunda ısrarcıyız” dedi.

Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği’nin halkın yanında olduğunu belirten Muammer Ömür halkın 28 yıl sonra milletvekili hasretinin bitmesini istediğini söyledi.

Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömür;”Biz Sivil Toplum Kuruluşları olarak halkımızın nabzını tutuyoruz. Halkımız 28 yıllık hasretin sona ermesini istemesi nedeniyle ilçemizden milletvekili çıkması çalışmalarımız devam ediyor.

Milletvekili seçilecek olan hemşerimizin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Tosya’mızı temsil etmesini istiyoruz” diye konuştu.  

 

İlçemizin Meclis’te Temsil Edilmesini İstiyoruz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!