İş-Kur Kastamonu İl Müdürlüğü tarafından Belediye’ye alınan işçilere işlerin teslim töreni yapıldı

featured

İş-Kur Kastamonu İl Müdürlüğü tarafından

Belediye’ye alınan işçilere işlerin teslim töreni yapıldı

Tosya Belediye Başkanlığı ve İş-Kur Kastamonu İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışma programı (TYÇP) çerçevesinde Ağaçlandırma ve Çevre düzenlemesi ile ilgili sözleşme imzalanmasıyla, Belediye Başkanı Kazım ŞAHİN, İş-Kur yetkilileri ve Belediye Proje Koordinatörü Sıtkı DANACI’nın katılımı ile 15 işçinin alımı yapılmıştı.

 

Alınan işçilere, işlerinin teslim töreni dün, Tosya Belediyesi önünde yapıldı. Törene Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkanı Fazıl Ateş, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Ünsal, Ali Mutlu, Mehmet Yalçın Erdin, Ahmet Baş, İsmail Ölmez, Haşim Kahyaoğlu, Mustafa Emre Karakaş ile MHP İlçe Başkanı İsmail Yur katıldılar.

 Kabul edilen ikinci projeyle birlikte ağaçlandırma çalışması başlatıldı ve alınan 15 işçi 2 ay süre ile burada görev yapacak.

 

Açılış konuşmasını yapan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin; ‘Önemli olan Tosya’mızın hayrını düşünmek. Bu iki aylık sürede çalışmalar yapılacak ve işçilerimizin sigortaları yatırılacak. Yeni gelen bütün çalışanlarımıza aramıza hoş geldiniz diyorum’ dedi.

 Tüm finansmanı İş-Kur tarafından sağlanıyor. Sıtkı Danacı’nın organizasyonuyla çalışacak olan ilk ekip, Akçakavak mevkiinde ağaçlandırma çalışması yapacak.

Başkan Şahin’in konuşmasının ardından İlçe Müftü Vekili Muhsin Özdemir, kazalardan ve belalardan uzak durulması için dua etti. Edilen duanın ardından tören sona erdi.

 Törenin ardından protokol hep birlikte Başkan Şahin’in makamına çıktılar. Günün değerlendirilmesi yapıldı. Bu arada Kastamonu’da yeni kurulan Kastamonu TV’den de bir ekip Belediye’ye ziyarette bulundu ve ilçelerde yapacakları ilk çekimlerine Tosya’dan başladıklarını ifade ettiler.

 

İş-Kur Kastamonu İl Müdürlüğü tarafından Belediye’ye alınan işçilere işlerin teslim töreni yapıldı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!