İş Makineleri Törenle Hizmete Girdi

featured

Tosya Belediyesine kazandırılan iş makineleri dün düzenlenen törenle hizmete girdi.

Dün Cuma namazına çıkışında düzenlenen törene Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Mutlu, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, Ak Parti Tosya İlçe Başkan Vekili Mustafa Corcor, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Özlem Külek, CHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Okuducu, MHP Tosya İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu,  Tosya Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Firuze Soyak, Tosya SGK Merkezi Müdürü Soner Biçer,  İlçe Müftüsü Eyyüp Demir, İl Genel Meclis Üyeleri İlyas Çakır, Cahit Çalışkan, Belediye Meclis Üyeleri Hayrettin Eker, Müjdat Güney, Orhan Cığa, Hüseyin Örü, Okul müdürleri ve davetliler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Belediye Başkanı Kazım Şahin yaptı. Şahin konuşmasında; “Tüm hizmet araçlarını iş makinalarını yenilemiş ve araç filomuzu da güçlendirmiş olduk.  Sayın kaymakamımız göreve başlayalı üçüncü iş makinası hizmet aracı törenimiz bu. Değerli misafirler, kıymetli hemşerilerim, aşağı yukarı mücavir alanımızın geniş olmasına rağmen iş makinesi ve hizmet aracı ağımızı fazlasıyla tamamlamış durumdayız. Gelişen zamanın şartlarına göre tabi ihtiyaç olan araçlar var.

Değerli misafirler bugün itibariyle Türkiye’de çok yeni bir teknoloji. Şu görmüş olduğunuz kombi denen sathi kaplama kombisi denen araç tamamen yerli ve milli. Üç tane mühendis kardeşin ürettiği ve Türkiye yollarında çok yeni olan bu kombiyi Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin işini, alınca hemen bunu aldık, bununla çok düzenli biçimde asfaltımızı attık. Bu işlemin yapılabilmesi için mutlaka lastik tekerlekli babıl gerekiyordu. Yine alt yapısını yaptığımız yollar için traktörümüzü aldık, traktörün arkasına özel bir süpürge yaptırdık. Yine iş makinelerimizi taşımak onları bir yerden başka bir yere nakletmek, zaman zaman da malzeme çekmek için tır aldık. Belediyemizin hizmetine sunduk. Ben bu iş makinelerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Törende konuşan Kaymakam Deniz Pişkin; “Esasen hizmet bakımında olan insanların büyük bir kısmı icraatlarıyla konuşur, söze ihtiyaç duymazlar, Tosya Belediyesi de bunlardan biri.  Yapılan işler ortada. Ben göreve başlayalı 10, 5 ay oldu bu üçüncü iş makinesi töreni. Yapılabileceğin en iyisini yapıldığını düşünüyorum Tosya’da. Bu anlamda belediyemizi kutluyorum. Bu vesileyle  Cumanız mübarek olsun diyorum. Bugün 10 Kasım Atatürk’ün vefat yıldönümü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum.  Yeni makinelerinin ve hizmet araçlarının ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İş Makineleri Törenle Hizmete Girdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!