İsmail Ercan Festival Komitesine Teşekkür Etti

featured

İsmail Ercan Festival Komitesine Teşekkür Etti

14. Tosya Kültür ve Pirinç Festivali kapsamında Tosya için önem taşıyan ve dört yıldır üst üste vergi rekortmenliğini elinde bulunduran ÇAĞ Şirketler Grubu adına yönetim kurulu başkanı İsmail ERCAN’a Tosya’da yapmış olduğu yatırımlardan dolayı çok anlamlı bir plaket verilmiştir.

Konu ile ilgili olarak İsmail Ercan;

“Öncelikle 14. Tosya Kültür ve Pirinç Festivali’nin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını gönülden temenni ediyorum. Festivalde emeği geçenlere özellikle Belediye Başkanımız Kazım Şahin Beyefendiye ve tüm belediye çalışanlarına, Tosya Kaymakamı Sayın Mehmet Türköz Beyefendiye tebriklerimi sunuyorum. Sloganımız “Tosya her şeyin en iyisine layık.” Gerçekten güzel bir festival oldu. Umuyorum ki gelecek yıllarda festivalin isminde küçük bir değişiklik yapılsın,zira Tosya’nın şu an en önemli ekonomik kazanımı ahşap sektörüdür.  Kültür, Pirinç ve Ahşap Festivali demeliyiz diye düşünüyorum. İlgililer konuyu analiz edip ilgilenmeli. Pirincimizi asla bırakmayız ama ahşabı da başkası almadan biz festivalimize resmi olarak ismini yazmalıyız. Ayrıca Kastamonu’da yapılacak olan ahşap fuarının zamanı ve yeri bir daha değerlendirilmeliydi. Ahşabın olması gereken yer Tosya’dır.  Zamanı ise ilkbahardır. Çünkü Eylül Ayında CNR Fuar Merkezinde Zow, Ekim ayında ise TÜYAP’daİntermob (Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi) ihtisas fuarı düzenlenmektedir. Gelecek yıl için ilgililere duyurulur.

Çağ Şirketler Grubu olarak 2010 yılında önümüzdeki 5 yılı Tosya için yatırım yılları ilan etmiştik. Ercanlar Beton bunun ilk adımıydı. En kaliteli betonu en uygun fiyata satmaya devam ediyoruz. Yakında araç parkımızı artırıp üretimi de artıracağız.

Konut üretimini de yap-sat modeliyle başlattık. İnşaat işi ailemizde 40 yılı aşkın süredir yapılmaktadır. Bu konudaki tecrübemizi Tosya’nın faydasına kullanacağız. En kaliteli konutları emsallerine göre yine en uygun fiyata satmaya başlıyoruz.  Yakın zamanda Tosya’da her mahallede bir şantiyemiz olacak. Konut sektörüne kalite ve hizmet anlamında çok şeyler katacağımızı belirtmek istiyorum.  Konut alacaklar bizimle görüşmeden, inşaatlarımızı görmeden, bilgi almadan kararlarını vermemeleri menfaatleri icabı önemlidir. Arsa sahipleri gelin birlikte proje üretelim. Ekonomik, orta, ve yüksek  fiyatlıdareler bölgesine göre hepsi yüksek kalite. Gelin görüşelim.

Yapı marketimizi yakında hizmete açacağız. Ayrıca Çağ Orman Ürünleri ile ilgili çok büyük projelerimiz var. Yeni kapalı alan ve yeni makine ve ekipmanlarımızla mevcut kapasitemizi iki katına çıkaracağımızı değerli halkımıza müjdeliyoruz.

Bizleri Tosya’ya yatırım yapa, istihdam sağlayan, ekonomiye katkısı olanlar arasında yer veren, bizleri bu ödüle layık gören herkese şükranlarımı sunarum. Tosya her şeyin en iyisine layık.” Dedi.

 

İsmail Ercan Festival Komitesine Teşekkür Etti

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!