İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Güvenç Tanıtım Toplantısı Düzenledi

featured

İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Güvenç düzenlediği basın toplantısı kendisini ve projelerini tanıttı.

Teşkilatın güçlü desteğini alan Milletvekili Aday Adayı Mustafa Güvenç, toplantı öncesi Nasrullah Meydanında toplanan partililerle birlikte parti binasına kadar yürüdü. Teşkilatın ve partililerin güçlü desteği eşliğinde parti binasına gelen güvenç,  toplantısına depremde vefat  eden vatandaşlarımıza dua okuyarak başladı.

Tosya doğumlu olduğunu, ilk ve ortaöğrenimini Tosya’da tamamladığını ve yükseköğrenimi Ankara’da yaptığını belirten Güvenç, Makine Mühendisliği ve Endüstri Tasarımı bölümlerini bitirdiğini üniversitelerde yarı zamanlı öğretim görevliliği yaptığını kaydetti.

Memlekete hizmet etme amacıyla yola çıktıklarının altını çizen İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Güvenç, her platformda Kastamonu’nun sesi olacaklarını hizmetlerin Kastamonu ve ilçelerine getirilmesi için çalışacaklarının altını çizdi.

Güvenç konuşmasında; “Değerli Kastamonulu Hemşehrilerim.

Ben Mustafa Güvenç. Tosya da doğdum. İlk orta liseyi Tosya da bitirdim. Gazi üniversitesi makina mühendisliğini kazanarak Ankarada okumaya başladım ve mezun oldum. Daha sonra Hacettepe üniversitesi endüstri ürünleri tasarımı da bitirdim. Kurmuş olduğum Tasarım şirketinde eğitim, proje ve inşaat işleri yapıyorum. memleketime olan sorumluluğumu yerine getirmek için 2019 seçimlerinde İyi parti den Tosya da Belediye başkan adayı oldum. İYİ Partimizin ilçe başkanlığı görevinde de bulundum.

Toplumu ötekileştirenlere, adaleti, hukuku, ekonomi yi, eğitimi, sağlığı bitirenlere, Pudra şekercilere, Sinan ateşin katillerine, mafyalara, 5li çetelere, depremde çadır satanlara karşı, çocuklarımız için, geleceğimiz için, memleketimiz için Iyi partiden Kastamonu milletvekili aday adayı oldum. Şehitler ve evliyalar şehri olan Kastamonu muzu ayağa kaldırmak için desteğinizi istiyorum.

14 Mayıs’ta zulüm bitecek adalet yeniden kurulacak. Ne mutlu Türküm diyene”dedi.

İYİ Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Güvenç Tanıtım Toplantısı Düzenledi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!