Jandarma’nın Kuruluş Yıldönümü

featured

Jandarma Genel Komutanlığının kuruluşunun 175.nci yıldönümü törenlerle kutlandı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Kastamonu İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen törene Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Çardakçı, Belediye Başkan Vekili Eşref Can, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İl Jandarma Komutanı J. Albay Tevfik Anzerlioğlu bir konuşma yaptı.

Anzerlioğlu konuşmasında, Jandarma Teşkilatının ülkemizde emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin sağlanmasındaki önemine vurgu yaptı.

Törende köpek timi tarafından yapılan gösterinin ardından Jandarma Bölük Komutanlığı tarafından tüfekli hareketler gösterisi yapıldı.

Gösterilerin ardından Merkez İlçe Jandarma Komutanlığında görevli J. Kd. Bçvş. Veli Kahriman kendi yazmış olduğu “Jandarma” isimli şiiri okudu.

Törenin sonunda resim, şiir, kompozisyon ve fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere hediyeleri Vali Şehmus Günaydın,  Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Çardakçı, Belediye Başkan Vekili Eşref Can tarafından verildi.

Jandarma’nın Kuruluş Yıldönümü

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!