Kaan Yıkılmaz; Birinci önceliğimiz suçtan caydırmak

featured

Kaan Yıkılmaz; Birinci önceliğimiz suçtan caydırmak

Dün Gazetemizi ziyaret eden İlçemiz Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz, ilçemizde yeni göreve başlamış olması nedeniyle iadei ziyaretlerde bulunduğunu ve bu kapsamda Gazetemiz sahibi Mustafa Ünsal’ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında ilçemizdeki asayiş durumu da doğal olarak gündeme gelmiş, Emniyet Müdürü Yıkılmaz, ilçemizde çok belirgin suç ve suç oluşumlarının bulunmadığı değerlendirirken, zaman zaman görülen münferit vakalara karşı da birinci önceliklerinin vatandaşa güven vermek ve suçluyu suç işleme eğilimden alıkoyacak bir atmosferi gerçekleştirmek olduğunu ifade etti. Gazetemiz matbaasının basım birimlerini gezen ve bilgi alan Yıkılmaz, ilçemizde günlük gazete basımının gerçekleşiyor olmasından memnun olduğunu dile getirdi.

Samimi bir ortamda geçen nezaket ziyareti sırasında gazetemiz sahibi Mustafa Ünsal, ilçemizin sakin ve insanlarının kanunlara saygılı olduğunu; Emniyet birimlerimizin vatandaş güvenini kazanma ve suçluyu caydırma konusundaki her türlü çalışmasında basın olarak yanlarında olacağını ifade etti.

 

 

 

Kaan Yıkılmaz; Birinci önceliğimiz suçtan caydırmak

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!