Kadın Girişimcilerden Safranbolu Çıkartması

featured

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin kadın girişimcilere destek amacıyla yapılan çalışmaları yerinde incelemek için Safranbolu’ya gitti.

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin Tosya’daki kadın girişimcilerle birlikte önümüzdeki bahar mevsiminde Tosya’da açılacak ve işletmesi yine kadın girişimciler tarafından yapılacak olan projeye desteklerini sürdürüyor.

Tosya mutfağı, yöresel ürünler, hediyelik eşya reyonlarının da bulunduğu, yöresel mutfağın sunumunun yapıldığı alanların olacağı kültür ve tanıtım bölgesi ile ilgili olarak  bu yönde çalışmalar yapan belediye ve sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, kadın girişimci derneklerinin yaptığı çalışmaları yerinde incelemek için Başkan Şahin Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’i ve Safranbolu Kültür Eğitim Merkezi Müdürü Münevver Esen’i dernek kurucuları ile birlikte ziyaret etti.

Tosyalı kadın girişimcilerle birlikte ilçemizde de bu tür bir üretim ve hizmet sektörünün meydana getirilmesi ve gerekli ortamın oluşturulması için yetkililerden detaylı bilgi alan heyet ürünlerin pazarlanması noktasında Türkiye genelinde adından oldukça sık söz ettiren Üreten Eller projesi ile ilgili olarak yetkililerle bilgi alışverişinde bulundu. 

Kadın Girişimcilerden Safranbolu Çıkartması

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!