Kastamonu Üniversitesinden Kitap Kampanyasına Destek

featured

Kaymakam Deniz Pişkin tarafından başlatılan “Kütüphanesiz Okul, Kitapsız Öğrenci Kalmasın” kampanyasına bir destek de Kastamonu Üniversitesinden geldi.

Tosya Hasan Rıza Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde kampanya kapsamında yapımı tamamlanan kütüphaneye, topladıkları bin adet kitabı bağışlayan üniversite öğrencileri, kitapları raflara elleriyle yerleştirdi.

Daha sonra öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.

Kampanyaya destek veren akademisyenler ve öğrenciler ile birlikte ilçemize gelen Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Kaymakam Deniz Pişkin’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek “Kendilerini tebrik ediyoruz. Çünkü çok önemli bir boşluğu doldurma hususunda kampanya başlatmışlar. Okuma ve değerlendirme alışkanlığını kaybetmemiz gelecek nesillerimiz için aslında tehlike arz ediyor ve muhakememizi de yok ediyor. Çok güzel bir aktivite ve iyi bir çalışma. Kaymakamımızın daha çok çalışmaları var. Bunları basın ve değişik şekillerde takip ediyoruz. Kendisi örnek bir idareci. Bu hususta her türlü iltifat ve taltife layık olduğunu da söylemek istiyorum.” dedi.

Kaymakam Deniz Pişkin de “Kütüphanesiz Okul, Kitapsız Öğrenci Kalmasın” ve “Okuyan Bir Tosya Hayalim Var” kampanyalarımızın hayalde kalmadığını görmek bizleri gururlandırıyor. Kampanyamıza katkı sunan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın başta olmak üzere Tosya Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Selahattin Kaymakçı’ya, Tosyalı Hemşehrimiz Prof. Dr. Orhan Söylemez’e, akademisyenler ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Kazım Şahin ise, “Bugün Kaymakamımızın başlattığı etkinliklerden birine daha Hasan Rıza Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştiriyoruz. Kastamonu Üniversitemizin öğrencileri, üniversiteden, arkadaşlarından ve çevrelerinden topladıkları bin adet kitabı, okulumuzda kuruluş aşamasında olan kütüphaneye bağış yaptılar. Kitapların raflara yerleştirilmesinin ardından, öğrencilerimizle birlikte 20 dakikalık kitap okuma etkinliğini hep birlikte gerçekleştirdik. Güzel bir etkinlik oldu. Tosya bunu hep yapıyor. ”Kütüphanesiz okul, kitapsız öğrenci kalmasın” kampanyasında Kaymakamımız ciddi bir başarıyı yakalamış durumda. Bu etkinliğe katılan ve katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Kastamonu Üniversitesinden Kitap Kampanyasına Destek

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!