Kaymakam Deniz Pişkin Köy Gezilerine Devam Ediyor

featured

Kaymakam Deniz Pişkin, ihtiyaç ve sorunları yerinde görmek, köy halkıyla hasbıhal etmek amacıyla Tosya’nın köylerini gezmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Dağardı, Yukarıkayı ve Aşağıkayı köylerinde ziyaret ve incelemelerde bulunan Kaymakam Deniz Pişkin, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti; sorunlar, ihtiyaçlar ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Kaymakam Deniz Pişkin ziyaret ettiği köylerdeki ihtiyaç sahibi aileleri, engellileri, yaşlıları ve hastaları da evlerinde ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Camilerin, sağlık ocaklarının ve okulların tertip ve düzenini yerinde gördü.

Kaymakam Deniz Pişkin; Aşağıkayı Köyü’nde ikamet eden şehit eşi Şehriye Yıldırım ile Kıbrıs Gazilerimiz Osman Kızılçay, Mustafa Yazıcı, Ahmet Çalışkan, Tahsin Çevik ve Mürsel Uslu’yu evlerinde ziyaret ederek bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu.

Aşağıkayı Köy’ünde cuma günleri kurulan sebze meyve pazarından alışveriş yapan Kaymakam Deniz Pişkin, bu vesileyle esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti.

Kaymakam Deniz Pişkin’e köy gezilerinde; İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Özgün Yapağı, Tosya Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Recep Keçeci ve Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Zalim de eşlik etti.

Kaymakam Deniz Pişkin Köy Gezilerine Devam Ediyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!