Kaymakam Deniz Pişkin KÖYDES yatırımları hakkında muhtarları bilgilendirdi

featured

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin KÖYDES yatırımları hakkında köy muhtarlarını bilgilendirdi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Köylere Hizmet Götürme Birliğinin çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla Kaymakam Deniz Pişkin başkanlığında bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Kaymakam Refikliği Stajyeri Fatih Yıldız, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Recep Keçeci, İl Genel Meclisi Üyeleri Şerafettin Çiçek, Hüseyin Örü ve Cihan Çetin ile köy muhtarlarının katıldığı toplantıda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kaymakam Deniz Pişkin devam eden KÖYDES yatırımları hakkında muhtarlara bilgi verdi.

2020 yılında çalışması devam eden projeleri tek tek anlatan Kaymakam Deniz Pişkin, KÖYDES ödeneği kapsamında gelen paraların köylerin acil ihtiyacı olan yatırımlarda kullanıldığını söyledi. Muhtarlardan köylerinin ihtiyaçlarını bildirmelerini isteyen Kaymakamların bu ihtiyaçlardan acil olanlar aciliyet durumuna ve KÖYDES’ten gelen ödenek durumuna göre 2021 yatırım programına alınacağını söyledi.

Köylerin sulama suyu sorunun çözülmesi için çalıştıklarının altını çizen Kaymakam Deniz Pişkin, proje tamamlandığında çeltikte su probleminin ortadan kalkacağını ifade etti.

Korana virüs tedbirleri konusunda da  muhtarlara uyarılarda bulunan Kaymakam Deniz Pişkin, köylerde maske kullanımına özen gösterilmesini, sosyal mesafe kurallarına uyulmasını ve hijyen kurallarına uyulması vatandaşlara sık sık hatırlatmalar yapılmasını, aynı zamanda köylere dışarıdan gelen vatandaşların 14 gün boyunca evlerinde kendirini izole etmeleri hususunun anlatılmasını istedi. Karantina kurallarına uymayanların pandemi yurduna alınacağının hatırlatılmasını ve gerekli işlemlerin yapılacağının vatandaşlara hatırlatılmasını istedi.

Kaymakam Deniz Pişkin KÖYDES yatırımları hakkında muhtarları bilgilendirdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!