Kaymakam Deniz Pişkin Ney Kursunu ziyaret etti

featured

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, ilçede ilk defa açılan ney kursunu ziyaret etti.

Tosya Gençlik Merkezi’nin hizmete girmesinin ardından gençlere yönelik çalışmalar da başladı. Gençler için sanatsal ve eğitici kursları açmayı planlayan Tosya Gençlik Merkezi, gençlerin ilgi alanlarına yönelik kursları açmaya başladı.

İlçede ilk defa ney kursu açan Gençlik Merkezi, gençlerin dikkatini çekmeyi başardı. Gençlerde ilgi gören ve ilçede ilk defa açılan ney kursunu ziyaret eden İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, kursiyerlerle bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

Neyi olmayanlara ney hediye eden Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin kurslara yenilerinin ekleneceğini belirterek;  “Israrlı çabalarımız sonucu ilçemize kazandırdığımız Gençlik Merkezi, artık kuruluş amacına uygun bir şekilde gençlerimizin kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerine ev sahipliği yapmaya başladı.

Bugün Merkezimiz bünyesinde açılan Ney Kursunu ziyaret ederek kursiyerlerimizle sohbet ettik. Ney’i olmayan kursiyerlerimize Tosya Kaymakamlığı olarak Ney hediye ettik.

İngilizce, gitar, bağlama, ebru, ney ve voleybol branşlarında başlayan kurslarımıza birkaç hafta içerisinde filografi, resim, kese kuşak dokuma, satranç, hat sanatı, badminton ve işaret dili kurslarını da ekleyeceğiz” diye konuştu.

Kaymakam Deniz Pişkin Ney Kursunu ziyaret etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!