Kaymakam Deniz Pişkin’den U-11 Tosya Pirinç Kupası Açıklaması

featured

Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin hafta sonu ilçede düzenlenecek olan U-11 Tosya Pirinç Kupasına ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Tosya Kaymakamlığı himayelerinde Tosya İdmanyurdu SK’dan  bu yıl ikincisi düzenlenecek olan U-11 Tosya Pirinç Kupasına ilişkin Kaymakam Deniz Pişkin İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci ve kulüp yetkilileriyle birlikte basın toplantısı düzenledi.

26-28 Nisan 2019 tarihlerinde ilçemize gelecek olan süper lig ekipleri Fenerbahçe, Bursaspor, Altınordu, Kasımpaşa, Sivasspor  ve Göztepe takımlarının katılımıyla U-11 Tosya Pirinç Kupası düzenleneceğinin altını çizen Kaymakam Deniz Pişkin Tosya için hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Kaymakam Deniz Pişkin; “U-11 Tosya Pirinç Kupası İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesinde ilk kez geçen yıl Tosya Kaymakamlığı ve Tosya Belediyesi himayesinde ilçemiz amatör spor kulübü Tosya İdman Yurdu tarafından organize edildi. Bu yıl ikincisini düzenliyoruz. 23 Nisan şenlikleri kapsamında düzenlenen organizasyon ilçe gençlerinin sportif manada gelişimine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Aynı zamanda bu organizasyon güçlü bir iletişim ve reklam ağına sahip olan futbol branşı ile ilçemizin tanıtımı açısından önemlidir.

2018 yılında turnuvaya 5 süper lig takımı, 1 1.lig ve 1 amatör takım ile Tosya İdman Yurdu katılmıştı. Bu yıl organizasyonun kapasitesini artırdık ve 5 süper lig takımı ile 1 1. Lig, 1 2.lig, 4 bölgesel amatör takımı ve Tosya İdman Yurdu toplam 12 takım turnuvalara katılmış olacak. Turnuvanın ilçemize hayırlı olmasını diliyor sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Basın toplantısında konuşan kulüp koordinatörü ve turnuva organizatörü antrenör Serkan ERTAŞ; “bizlere her zaman destek olacaklarının sözünü veren Tosya Kaymakamımız sayın Deniz PİŞKİN ve Tosya Belediye Başkanımız Volkan KAVAKLIGİL’e teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Gençlerimize ne kadar fazla ulusal yarışma deneyimi yaşatabilirsek inanıyoruz ki gelişim adına hızlı yol alacağız. İkincisini organize edeceğimiz U-11 Tosya Pirinç Kupası da planlamamızın en önemli kısımlarından bir tanesi. İlçe de farklı bölgelerden bir çok insanımızı ağırladığımız gibi profesyonel kulüplerin çocukların gelişimi adına yapmış olduğu çalışmaları da yakından takip etme fırsatı buluyoruz.  Akdeniz ve Ege de sürekli bu tarz organizasyonlar yapılıyor. Bölgemizde ilk olan organizasyona ev sahipliği yapmakta bizler için ayrı bir gurur vesilesi. İki gün boyunca sürecek futbol şenliğine tüm komşu il ve ilçelerimizden sporseverleri bekliyoruz” dedi.

Kaymakam Deniz Pişkin’den U-11 Tosya Pirinç Kupası Açıklaması

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!