Kaymakam Deniz Pişkin’e Teşekkür Plaketi Verdiler

Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Mahmutoğlu, Kaymakam Deniz Pişkin’i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyaretleriyle ilgili bir açıklamada bulunan Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu: “Şehit yakınları ve gazilerimizle yakından ilgilenerek onların sorun ve isteklerine her zaman öncelik tanıyorsunuz. Tosya’da bulunan şehitliklerin yenilenmesini sağladınız, onları şehitlerimizin aziz hatıralarına yakışır bir hale getirdiniz. Yağcılar köyünde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Mahmut Türkoğlu’na devlet millet ele ele verilerek yapılan eve yine çok büyük destekleriniz oldu. Geçtiğimiz günlerde Tosya’daki şehit yakınlarımız ve gazilerimiz için Çanakkale gezisi düzenlediniz. Görev yaptığınız yerlerde şehit yakınları ile gazilere olan yakınlığınızı biliyorduk. Bu Tosya’da zirveye çıkmış oldu. Tosya’yı hep gıptayla takip ediyoruz. Bir Gazi olarak hem şahsım adına hem de derneğimiz adına size şükranlarımızı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Deniz Pişkin, görev yaptığı yerlerde şehit yakınları ve gazilerin memnuniyeti ve mutluluğunun kendisi için diğer işlerden çok daha elzem ve öncelikli olduğunu belirterek: “Siz sadece Kastamonu’da ki şehit ailelerimizin ya da gazilerimizin değil, bütün Türk Milletinin şerefini, gururunu ve onurunu temsil ediyorsunuz. Şehit yakınları ve gaziler başımızın tacıdır. Bu ülke onların canları, onların ödediği bedeller ve onların akıttığı kanlar üzerinde yeşererek yaşamaktadır. Hepimiz bunun bilincindeyiz. Gururlu, onurlu ve şerefli bir millet olarak yaşamanın yolu, gazilerimize ve şehit yakınlarımıza göstermiş olduğumuz ilgi ve alakayla yakından ilişkilidir.” dedi.

Plaket takdiminin ardından Kaymakam Deniz Pişkin; Belediye Başkanı Kazım Şahin ve beraberindekilerle Tosya Şehitliğini ziyaret ederek dua etti.

Ziyarete, Kastamonu Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Savaş ve gaziler de katıldı.

Kaymakam Deniz Pişkin’e Teşekkür Plaketi Verdiler

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!