Kaymakam Türköz Görevine Başladı

featured

Kaymakam Türköz Görevine Başladı
 
 
İçişleri bakanlığının 30.07.2010  tarihli atama kararnamesi ile Tosya Kaymakamlığına atanan,Mehmet Türköz görevine başladı.
Tosya hükümet konağı önünde kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Kaymakam Türköz,daha sonra makamında tanışma toplantısı düzenledi.Tanışma toplantısında,Tosya Garnizon Komutanı Himmet Polat,Tosya İlçe Emniyet Müdür V.Halil İbrahim Olgun,Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz,Tosya Müftüsü Hikmet Yazıcı,Tosya Kaymakamlığı yazı işleri Müdürü Ayhan Bodur ve Tosya SYDF Müdürü Recep Keçeci’den Tosya hakkında bilgiler alan Kaymakam Türköz, kurumlar hakkında verilen bilgileri dikkatle dinledi.
Tosya’ya atanmaktan memnun olduğunu dile getiren Türköz;’’Tosya’ya gelmeden önce ilçe hakkında edindiğim bilgiler ışığında, buranın sıcakkanlı insanları olan şirin  bir ilçe olduğunu öğrendim. Tosya’nın güzel ülkemizin gelişmiş ilçelerinden biri olduğunu görmek, beni çok mutlu etti. Çalışkan insanların birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşadıklarını gözlemlediğim ilçemizde, hep beraber başarılı projelere imza atacağız’’diyen Kaymakam Türköz sözlerine şöyle devam etti,’’Öncelikle Tosya için neler yapılmış,neler yapılması gerekiyor, bunlar hakkında çalışmalar yapacağım. Tosya’yı daha modern yaşam alanı haline getirmek için, ilgili kurumlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla,  muhtarlarla ve

Kaymakam Türköz Görevine Başladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!