Kaymakam Türköz için veda yemeği düzenlendi

featured

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesine atanan Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz için veda yemeği düzenlendi.

Özel bir restoran da düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın,Çok anlamlı bir gecede Tosyalılarla bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet  duyduğunu belirtti.

Göreve başlar başlamaz ilk geldiği ilçenin  Tosya olduğunu ifade eden Vali Günaydın  konuşmasında şunlara yer verdi;

“ Tosya tabii böylesine çalışkan, böylesine üretken yöneticilere sahip olunca ister istemez sizi de çekiyor. Boşuna dememişler Avrupa Asya Tosya diye. Gerçekten Tosya ve yöneticileri  tuttuğunu koparan insanlar. Çalışkan Kaymakamımız sayesinde, Tosya’da dört yıl içerisinde çok güzel bir ekip çalışması yaparak güzel eserler ortaya koymuşlar.  Gerek benden önceki Valilerimiz olsun gerek benim  dönemim de olsun Tosyalıların ihtiyaç ve arzuları bizim imkanlarımızla karşılandığı ölçüde yardımcı olduk. Bundan sonra da yine Tosyalıların ihtiyaçları, istek ve arzuları olduğu takdirde imkanlar ölçüsünde yine Tosya’ya hizmet  etmeye devam edeceğiz. Çünkü, Tosya gerçekten hem üretim anlamında,hem tarımsal anlamda önemli bir ilçemiz.Zor olan vedalar, artık insanlar üzerinde teknoloji sayesinde eskisi gibi üzüntü bırakmıyor. Önemli olan bu ayrılıkların çok güzel anılarla olması. Ben tabii Kaymakam arkadaşımıza da bunu görüyorum. Tosya için yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle kendisine huzurlarınıza teşekkür ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, ise Veda konuşmalarının her zaman  zor olan konuşmalar olduğunu vurgulayarak,”  Dört yıl boyunca bu tür veda yemeklerine katıldık. Şimdi ise sıra bize geldi. İlçemizde görev yaptığımız süre içerisinde,Tosya’nın yaşanılabilir ve yaşlanılabilir bir yer olması için herkesle el birliği içerisinde elimizden geleni  yaptık. İnşallah başarılı olmuşuzdur. Bu çalışmalarda her zaman sayın Valilerimizin desteğini gördük.Kendilerine bir kez daha bu vesileyle teşekkür etmek istiyorum. Tosya her şeyin en iyisine en güzeline layık.Tosya’da başarılı bir dönem geçirdiğimizi düşünüyorum. Başarıda en büyük etken evde ki mutluluk ve huzur dur. Bu başarının sağlanmasında  imzası olan eşime ve oğluma sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum.  Bizlerin başarılı çalışmalar yapmasına imkan sağladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah’a ısmarladık” diye konuştu.

 Son  olarak veda yemeğinde konuşan Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin,”  Sayın Kaymakamım birlikte 4 yıl görev yaptık. Biz Tosya’da Kaymakamımız, kurum amirlerimiz, siyasetçilerimiz ve tüm Tosyalılarla el birliği içerisinde Tosya’nın ufkunu açacak hizmetlere birlikte imza attık. Bu çalışmalar her Kaymakama nasip olmayacak hizmetler. Evliyalar diyarından Kahramanlar diyarına gönderdiğimiz sayın Kaymakamımız, inşallah beraber başlattığımız bir çok projenin açılışında da birlikte oluruz.  Tosya’mıza yapmış olduğunuz hizmetler nedeniyle şükranlarımızı sunarken, size ve eşiniz Hakim hanıma da yeni görevlerinizde üstün başarılar dilerim” dedi.

 Konuşmaların ardından düzenlenen plaket töreni ile veda yemeği sonra erdi.

 Düzenlenen yemeğe,Gerede Kaymakamı Arslan Yurt, Tosya Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Sefer Sezer, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur, protokol üyeleri, STK temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları ile davetliler katıldı.

 Muhabir : Mehmet Ulusoylar

Kaymakam Türköz için veda yemeği düzenlendi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!