Kaymakam Türköz, K.H.G.B. Ekipleriyle kahvaltıda bir araya geldi

featured

 

 

 

 

Kaymakam Türköz, K.H.G.B. Ekipleriyle kahvaltıda bir araya geldi

 

Tosya Kaymakamlığı, Köylere Hizmet Götürme Birliği kar ile mücadele ekipleri; yoğun kar yağışı ile başarı ile mücadele etti.

 

Tosya ve köylerimizde, geçen Cuma akşamı başlayan yoğun kar yağışı, Cumartesi sabahı yaklaşık 50 cm ye ulaştı. Ulaşımın güçlükle sağlandığı Tosya’ya bağlı 52 köyde, Tosya Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği karla mücadele ekipleri kısa süre içerisinde bütün yolları ulaşıma açtı. Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin kar mücadele ekipleri, konusunda uzman  dokuz kişi tarafından yürütülüyor. Ekibin makine ve ekipman donatımında 2 Greyder, 2 Kar Bıçaklı Kamyon, 1 Dozer ve 1 Hidromek Kato bulunuyor.

 

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, kapalı köy yollarında başarı  ile mücadele eden  K.H.G.B. kar mücadele ekipleri ile dün sabah kahvaltısında buluştu ve tüm ekibe başarılarından ötürü teşekkür etti. Kaymakam Türköz tarafından K.H.G.B. şantiye misafirhanesinde verilen sabah kahvaltısına, Tosya Garnizon Komutanı J.Ütğm.Himmet Polat, AK Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, K.H.G.B. Müdürü Recep Keçeci, Bölge Trafik İstasyon Amiri Yasin Solmaz, K.H.G.B. kar ile mücadele ekipleri katıldı.

 

Sabah kahvaltısında, kar mücadele ekiplerini başarılarından dolayı tebrik eden Türköz; “Özverili çalışmanız sayesinde şu an itibarı ile Tosya’da kapalı köy yolumuz yok” dedi. Samimi bir ortamda geçen sabah kahvaltısında, karla mücadele ekipleri misafirlerine yakın ilgi gösterdi. Kaymakam Türköz konuşmasında, “Tosyamıza bağlı 52 köyümüz ve köylerimizi birbirine bağlayan 438 km. lik yol ağımız bulunmakta. Geçen hafta Cuma akşamı başlayan yoğun kar yağışı, köylerimizle ulaşımı olumsuz yönde etkiledi. Kar yağışının başladığı andan itibaren Tosya Kaymakamlığı, Köylere Hizmet Götürme Birliği kar  mücadele ekipleri, yoğun kar yağışı ile başarılı bir şekilde mücadele etti. Çalışmalarını başarılı bir şekilde tamamlayan ekip arkadaşlarımı cânı gönülden tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Kaymakam Türköz, K.H.G.B. Ekipleriyle kahvaltıda bir araya geldi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!