Kaymakam Türköz Tosya Stadı`na el attı

featured

Kaymakam Türköz Tosya Stadı`na el attı

 

Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Org. İzzettin Aksalur Tosya Şehir Stadı`nın kullanılır hale getirilmesi için soyunma ve giyinme odaları ile duş, tuvaletler ve sosyal tesisler için acilen bakım ve onarımı, tribünlerin kapatılması ve giriş çıkış koridorlarındaki yıkıntıların onarımı için girişimlerini sürdürüyor.

Tosya Belediyespor`u elde ettiği başarılarından dolayı kutlayan Kaymakam Türköz, Tosya`nın büyük bir ilçe olduğunu bildirdi.

Tosya`da eğitim ve öğretime verilen önemi bildiklerini dile getiren Türköz, bu açıdan yapılan başvuruların dikkate alınması ve stadın 2011-2012 spor sezonuna hazırlanması için gerekenin yapılacağını ifade etti.

Kapalı tribün çalışmaları ile tribünlerin sağlıklı hale getirilmesi ve diğer hizmetler için gerekli girişimlerin sürdüğünü de aktaran Türköz, şunları kaydetti:

“Maç öncesinde sporcuya motivasyonunu artıracak soyunma ve giyinme odaları ile duş ve tuvalet ihtiyaçlarının giderilmesi, takımların istirahatlarını sağlayacak dinlenme odaları ile hakemler için aynı özelliklere sahip istirahat yerleri ve sağlık ekipleri için ilk yardım tedavi üniteleri mutlaka Tosya ilçesi adına yakışır hale getirilecek.

Önümüzdeki sezon Kastamonu`yu Bölgesel Amatör Ligi`nde temsil edecek Tosya Belediyespor, rakiplerini Tosya olarak en iyi şekilde konuk edecek, bizlerin bu ilgisi ile de sanırım yakın bir gelecekte takımımızı 3. Lig`de görmüş olma şansını yakalarız. Başta Tosya Belediyespor Kulüp Başkanı Kazım Şahin`i, sonrasında emeği geçen herkesi kutluyorum. Tosya İlçemiz her konuda olduğu gibi sporda da güzel bir örnek olmuştur. Sezon boyunca sporcuların ve seyircinin can güvenliklerini sağlayan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimize ve sağlık personeline de minnet borçluyuz.”

(İŞ)

 
 
 
 
Kaymakam Türköz Tosya Stadı`na el attı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!