Kaymakam ve Belediye Başkanından Tosya Halkına Teşekkür

featured

Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Balkanı Kazım Şahin 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde tekrar meydanları dolduran Tosya Halkına teşekkür etti.

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ilçemizde de çeşitli etkinlikler düzenlendi.  Tosya Halkı 15 Temmuz’un yıldönümünde yine meydanları doldurdu. Selalar okunurken Kaymakam Deniz Pişkin ve Belediye Başkanı Kazım Şahin değerlendirmelerde bulundu.

Program ve Tosya Halkının katılımını değerlendiren Belediye Başkanı Kazım Şahin; “15 Temmuz demokrasi nöbetimiz hem de demokrasi şehidimiz sembolleşen Ömer Halisdemir Kültür Merkezinin ve Mustafa Kaymakçı şehidimizin adının verildiği konferans salonunun  açılışını gerçekleştirdik.

Bu saatte meydan hala tıklım tıklım dolu.  Değerli Tosyalılar değerli hemşerilerim 15 Temmuz’da ülkelerine bayraklarına vatanlarına ezanlarına sahip çıktılar bu gece burada demokrasi nöbetimize yoğun bir katılım var. Yeniden gösterdiler yarın akşam cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi 24.00’e kadar devam edecek.  Salalardan program kaldığı yerden devam edecek.  Bu gece sabah namazına kadar demokrasi nöbetimizi sürdüreceğiz.

Demokrasi nöbetimize katkı veren tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi şükranlarımı saygılarımı sunuyorum.  Şehitlerimizi rahmetle minnetle şükranla anıyorum. Demokrasi nöbetine katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Tosya Halkının duyarlı olduğunu belirten Kaymakam Deniz Pişkin ise yaptığı değerlendirmede;  “Tosya halkı harikulade bir katılım gösterdi. 15 Temmuz daha dün olmuş gibi çok canlı. Meydanın kalabalığından vatandaşın katılımından bunu zaten anlayabiliyoruz. Herkeste bu anlamda çok büyük bir duyarlılık vardı, çok heyecan vardı. Tosya kendine yakışan bir kalabalıkla bugün bu meydanı doldurdu.  Bizde onlara yakışan bir programla huzurlarına çıktık.  Teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımıza bütün Tosyalı kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkanından Tosya Halkına Teşekkür

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!