Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

featured

Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

İlçe Kaymakamları toplantısı 23.08.2010 tarihinde Vali Mustafa KARA Başkanlığında yapıldı. Toplantıya İlçe Kaymakamları, Vali yardımcısı Bayram ÖZ, İl Nüfus Müdürü Fatma AKYOL ve Merkez ilçe Nüfus Müdürü Ayfer AKIN katıldı.

Oy kullanacakların, nüfus cüzdanlarında kimlik numaraları olmayanların cüzdanlarının değiştirilmesi talimatını veren Vali Mustafa KARA ilçe Kaymakamlarına ve Nüfus Müdürlüklerine, vatandaşlara gerekli kolaylığın sağlanmasını işlemlerin seri ve düzenli yürütülmesi konusunda hassas davranılmasının,  ayrıca mahalle ve köy muhtarları ile bu konuda bir toplantı yapılmasının gerektiğini belirtti.

Kaymakamlıklarda ve Nüfus Müdürlüklerinde iş takibinin görevliler tarafından bizzat yapılmasının önemini vurgulayan Vali KARA, Nüfus, Tapu ve Bankalarda iş ve işlemlerin çok düzenli yürümesi lazımdır diyerek, işlem konularının her hangi bir aksaklığa meydan verilmeden  yetkililer tarafından zaman zaman gerekli incelemelerin yapılarak yerinde denetlenmesini istedi.

Köydes de yapılan çalışmalarda başarılı olan 3 Kaymakamın tespit edilerek ödüllerinin ilerleyen günlerde verileceğini belirten Vali KARA Kaymakamların çalışmalarında  başarılar diledi.

 
Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!