Kaymakamlıktan Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Yemeği

featured

Tosya Kaymakamlığı şehit yakınları ve gazilere iftar yemeği verdi.

Onur Park Plus Tesislerinde verilen iftar yemeğine Kaymakam A. Ferhat Özen, Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Eşi Seval Kavaklıgil, Cumhuriyet Başsavcısı Onur Gülbahar, Cumhuriyet Savcısı Ali Duyar, İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Batman, İlçe Jandarma Komutanı Tğm. Zekeriya Özmen, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, MHP İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, CHP İlçe Başkanı İsmail Okuducu, İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Güvenç, İlçe Müftüsü Halil İbrahim Sabırlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, KHGB Müdürü Recep Keçeci, Özel İdare Müdürü Mustafa Kayacı, Gençlik Spor Müdürü İsmail Kesgin, Gençlik Merkezi Müdürü Aydın Yerli, İl Genel Meclis Üyeleri Şerafettin Çiçek, Hüseyin Örü, Cihan Çetin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi, Ziraat Odası Başkanı Kadri Eken, Marangozlar Odası Başkanı Salim Karabıyıkoğlu, Şoförler Odası Başkanı Ahmet Baş, Dokumacılar Odası Başkanı Recep Taş, Madeni Eşya Odası Başkanı Yücel Gecioğlu, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Necati Taşcıoğlu, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Kaymakam A. Ferhat Özen davetlileri karşılayarak şehit yakınları ve gaziler ile tek tek ilgilendi. İftardan önce şehitler ve ahrete irtihal eden gazilerin ruhları için Kur’an-ı Kerim okundu, dua edildi. İftar topunun atılmasının ardından oruçlar açıldı, yemekler yendi.

Kaymakam A. Ferhat Özen katılımlarından dolayı şehit yakınları ve gazilere teşekkür ederek devletin her zaman yanlarında olduğunu söyledi.  Davetlilerle sohbet eden Kaymakam A. Ferhat Özen devletin ve milletin şehit yakınları ve gazileri hiçbir zaman unutmadığını ve unutmayacağına dikkat çekti.

Kaymakamlıktan Şehit Yakınları ve Gazilere İftar Yemeği

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!