KGC ödülleri törenle sahiplerine verilecek…

featured

Gazeteciler Günü 10 Ocak’ta kutlanacak KGC ödülleri törenle sahiplerine verilecek…

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen “Başarılı Gazeteciler Yarışması” ödülleri, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi Salonu’nda düzenlenecek programda sahiplerine teslim edilecek.

10 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak programda, Hüsnü Açıksöz Büyük Ödülü, Basın Hizmet Ödülleri ve farklı kategorilerde gerçekleştirilen yarışmanın ödülleri sahiplerini bulacak.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu cümleleri kullandı: “Bilindiği üzere her yıl 10 Ocak tarihi, Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadır. Biz de bu tarihte hem Gazeteciler Günü’nü kutlamak, hem de Başarılı Gazeteciler Yarışması ödüllerini sahiplerini teslim etmek üzere bir program düzenledik. Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi Salonu’ndaki programa tüm halkımızı davet ediyoruz. Ayrıca aynı gün saat 11.00’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk ve Şehit Şerife Bacı Anıtı’na meslektaşlarımızla birlikte çelenk sunumunda bulunacağız. Şimdiden tüm meslektaşlarımın 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlar, düzenlediğimiz yarışmaya katkılarından dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum.” (kgc)

 

KGC ödülleri törenle sahiplerine verilecek…

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!