KGC’yi ziyaret etti

featured

İzmir Urla Kaymakamı iken, 4 Haziran 2014 tarihinde Kastamonu Valiliği görevine başlayan Şehmus Günaydın, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ne iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaretinin başında Gazeteciler Cemiyeti hizmet binasında bulunmaktan ve gazetecilerle birarada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şehmus Günaydın, basının itici güç görevine dikkat çekti ve basının görevini daha iyi yapabilmesi için daha rahat ortamlarda çalışmasının önemini vurguladı. Günaydın, Gazeteciler Cemiyeti’nin daha rahat bir ortamda, tarihi bir konakta hizmetlerine devam edebilmesi için üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydetti.


YEREL DİNAMİKLERİ

HAREKETE GEÇ

İRMELİYİZ

Yol konusunda önemli çal

ışmaların yapılacağını bir kez daha ifade eden Vali Günaydın: Biz bir program yaptık. Hedefimiz iki yılda bu İl’in stabilize sorununu çözmek. 7-8 bin kilometre stabilize yol sorunu var, bunu çözmeyi hedefliyoruz. Bununla ilgili programımızı yapıyoruz, gereklerini oluşturmaya çalışyoruz. Bu sorunu inşallah çözeceğiz. Yol konusunda önemli mesafeler alacağız. Biz bunları yaparken sosyal ve kültürel faaliyetlerde de toplumun dinamiklerini harekete geçirmemiz ve bunlara görev vermemiz lazım. Gönüllü olarak bu işe girmeleri gerekli… Yerel dinamikler, spor ve diğer faaliyetlerde öne geçmeleri lazm. Biz onlara bu fırsatı veririz  dedi.


MACERA SPORLARI

FESTİVALİ DEVAM EDECEK

Macera Sporları Festivali ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Vali Şehmus Günaydın, bölgemizde Türkiye’nin en güzel motosiklet yarışları pistinin oluşturulduğuna dikkat çekti.

Her yıl Türkiye Şampiyonasının bir etabının Kastamonu’da yapılacağını ifade eden Vali: Macera Sporları Festivalini de devam ettirmek istiyoruz. Özel İdare bütçesinden her yıl bu etkinliğin yapılmasını arzuluyoruz  diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta sonunda Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası‘ndaki programda sarf ettiği bazı kişi ve kuruluşlar eski alışkanlıklarını terk etsinler  mesajına bir kez daha vurgu yapan Vali: Biz kişilerin değil, Kastamonu’nun Valisi olacağız. Kaynakları düzgün kullanacağız. Biz bunu yapmadığımız müddetçe Kastamonu ileriye gidemez. Ben bir kişiyi mutlu edeceğim diye 400 bin Kastamonulunun hakkını buşekilde harcarsam Kastamonu’ya kötülük yapmış olurum  diye konuştu.

Vali Şehmus Günaydın’ın Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, Başkan Vekili Mustafa Balcı, Başkan Yardımcıları Hasan Cengiz, Erhan Veren, Genel Sekreter Sabahattin Büyükoral, Genel Muhasip Dilek İğdirli, Yönetim Kurulu Üyesi Barış Karabacak, Gazeteci Mustafa Afacan, Anadolu Ajansı Muhabiri Yusuf Çelik, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdiresi Vildan Köksal ile Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanı Arif Soysal’da hazır bulundu. (KGC)


Hatıra defterini imzaladı

Vali Şehmus Günaydın, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ne gerçekleştirdiği ziyarette, Cemiyet Hatıra Defterini imzaladı.

Vali Günaydın, şu cümleleri kaleme aldı: “Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’ne yapmış olduğum ziyaret sırasında, Cemiyet Başkanımız ve Değerli Üyeleriyle sohbet etme imkanı buldum. Arkadaşlarımızın, ilimizin sorunları konusunda son derece bilgili ve ilgili olmaları beni fazlasıyla memnun etti. İlimizde el birliği ile sorunları çözeceğimize olan inancım bir kez daha teyit edildi. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.”

KGC’yi ziyaret etti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!