Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projeleri istişare Toplantısı Düzenlendi

featured

Tarım Orman Tosya İlçe Müdürlüğü ve Tosya Ziraat Odası işbirliğinde Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi İstişare Toplantısı gerçekleştirildi.

Ziraat Odası Tarımsal Danışmanlık Ofisinde gerçekleştirilen toplantıya Tarım Orman İlçe Müdürlüğü personellerinden Ziraat Mühendisi Ekrem Topaç ve Ümit Deniz, Ziraat Odası Başkanı Kadri Eken ve köy muhtarları katıldı.

Ziraat Mühendisi Ekrem Topaç başkanlığında düzenlenen toplantıda; Tarım ve Orman Bakanlığınca uygulanan ve bir kısım finansmanı Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) tarafından sağlanan, Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında 2024 yılında gerçekleştirilecek faaliyetlere ilişkin, ilçemiz açısından aciliyet gerektiren ve çözüm bekleyen sorunlara yönelik tarımsal konulardaki çeşitli proje önerileri  (Altyapı Yatırımları, Demonstrasyon, Bireysel Hibeler v.b.) hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Konuşulanların çiftçilere ulaştırılması kararı alındı.

Proje hakkında köy muhtarları köylerinde gerçekleştirecekleri istişare toplantılarının ardından gelen talepleri İlçe Tarım Orman Müdürlüğüne bildirecekler.

Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projeleri istişare Toplantısı Düzenlendi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!