Kitap Bağışı Kampanyasına Bir Destekte

featured

Kitap Bağışı Kampanyasına Bir Destekte İstanbul Robert Kolejinden

Kaymakam Deniz Pişkin’in “Kitapsız Öğrenci, Kütüphanesiz Okul Kalmasın” sloganıyla başlatmış olduğu kitap ve kütüphane kampanyasına bir destekte İstanbul Robert Koleji öğrencilerinden geldi.

İçlerinde Tosyalı kardeşimiz Yankı Tosyalı’nın da bulunduğu bir grup öğrenciyi Kaymakamlık Toplantı Salonunda kabul eden Kaymakam Deniz Pişkin, okul yönetimine ve öğrencilere sergilemiş oldukları duyarlılıktan ve vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Okulun sosyal sorumluluk projeleri altında ayırmış olduğu 12 bin TL’lik kaynağı kaymakamlığın kampanyasına bağışlayan öğrencilerin bu ödeneği, kampanya kapsamında Tosya Sağlık Meslek Lisemize kazandırılacak olan yeni kütüphanenin yapımında kullanacak. Bir hafta boyunca Kaymakamlık tarafından misafir edilecek öğrenciler kütüphanenin yapım ve onarım çalışmalarına da bizzat katılacak.

Okul öğrencileri ayrıca Kaymakam Deniz Pişkin’in başlattığı “Okuyan bir Tosya Hayalim Var” kampanyasına da destek olmak adına öğrencilerimizle kitap okuma etkinliği de gerçekleştirecek.

Kitap Bağışı Kampanyasına Bir Destekte

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!