Korkutmaya Devam Ediyorlar

featured

Sokak Hayvanları korkutmaya devam ediyor

Bahar mevsimi geldiğinden beri ilçemiz şehir merkezinde yoğunlaşan başıboş sokak hayvanları, özellikle köpekler, giderek bir korku ve tehlike unsuru olmaya başlıyorlar. Hemşerilerimizden gazetemize ulaşan şikayetlere göre, özellikle kenar mahallelerde oturan hemşerilerimiz, akşamları ortalık karardıktan sonra mahalle aralarına girmeye çekindiklerini ifade etmektedirler.

Karşılaştıkları başıboş hayvan sürülerinin doğurduğu çekince karşısında zaman zaman zaruri ihtiyaçları için çarşıya inmek gerektiğini, ancak gerek sokaklardan ana güzergahlara çıkış, gerekse dönüş zamanında oldukça yoğun bir sıkıntı yaşadıklarını ifade etmişlerdir.

İlçemiz Belediye yetkililerinin bu işe biran önce çözüm bulması gerekiyor ki, sokak köpeklerinin sayısındaki olağanüstü artışın önlenmesi için kısırlaştırılmaları için gerekli önlemleri almaları gerekmektedir.

Yaz mevsiminin gelmesinin ardından özellikle çevreden ilçe merkezine köpeklerin getirilip bırakıldığını ve sokak köpeklerindeki artıştan dolayı ilçe halkının bundan duyduğu şikayeti böylece bizler de Belediyemize duyurmuş olalım. Umarız bu başıboş hayvanları uyutma, itlaf gibi gayri insani yollara baş vurmadan kısırlaştırıp, parazit ve kuduz aşılarının yapılarak tekrar eski yerlerine bırakılmalarını dileriz. Halkımızın huzur ve rahatı için ellerinden gelen çalışmanın en iyisini yapmaya devam edeceklerini umuyoruz.

Korkutmaya Devam Ediyorlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!