KOSGEB Semineri Düzenlendi

featured

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Kastamonu İl Müdürlüğü işbirliğinde bilgilendirme semineri düzenlendi.

KOSGEB proje teklif çağrılarının açıklanmasının ardından KOSGEB Müdürlükleri de bilgilendirme seminerlerine başladı. Bir sanayi şehri olan ilçemizde de geçtiğimiz hafta sonu KOSGEB projeleri konusunda proje teklif çağrıları bilgilendirme semineri düzenlendi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Tosya Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde düzenlenen bilgilendirme seminerine KOSGEB Kastamonu İl Müdürü Nevzat Erol, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Ekşi, Tosya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Necati Abacı, mali müşavirler, firma temsilcileri ve firma yöneticileri katıldı.

Seminerde KOSGEB Kastamonu İl Müdürü Nevzat Erol 300 bin TL hibe ve 700 bin TL geri ödemeli çıkan yeni KOSGEB destekleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. “Ülke olarak iddialıyız” diyen Erol; “dünyada söz sahibi olmak istiyoruz. Bunu bir şekilde başarabiliriz, üreterek başarabiliriz. Rakibimiz dünyadaki işletmeler” dedi.

Erol konuşmasında; “yatırımcıların ne kadarını şehrimize getirebiliriz, ne kadar ülkemize katkı yapabiliriz, biz bunun çabası içerisindeyiz. Müdürlük olarak maksimum kolaylığı sağlamaya çalışıyoruz, yeter ki projeler gerçeğe dayalı olsun, 20 Ekim 2017 tarihine kadar süre var” şeklinde Tosyalı yatırımcılara projenin süresi ve içeri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

KOSGEB Semineri Düzenlendi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!