KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı Yapıldı

featured

2017 Yılı Köy Alt Yapılarının Desteklenmesi Projesi  ( KÖYDES ) İl Tahsisat  Komisyonu 4. Toplantısı Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz başkanlığında gerçekleştirildi.

29.09.2017 tarihinde  İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kayıkçı, İlçe Kaymakları , İl Özel İdaresi Genel Sekreteri T. Zafer Karahasan, İl Özel İdaresi birim müdürleri ile kamu kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı.

Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz açılış konuşmasında ; “KÖYDES İl Tahsilat Komisyonu’nun 4. Toplantısında bu güne kadar yapılan çalışmaların bulunduğu seviyeleri kontrol ederek, varsa sorunlar onlara  çözüm bulacağız. Şu anda Küre ilçesinde yüzde yüz seviyesine gelmiştik,  onun dışında yüzde yüze gelen ilçelerimiz var mı bunları değerlendirelim” ifadelerini kullandı.

İlçe Kaymakamlıkları ile kamu kurum ve kuruluşları tarafından planlanan, yapımı devam eden ve hizmete açılan projeler hakkında bilgiler verilen toplantı,  karşılıklı istişarelerde bulunulması ve  görüşlerinin alınması ile sona erdi.

Vali Karadeniz tarafından,  yapımı devam eden projelerin takibi ve yerinde incelenmesi hususunda yetkililere talimatlarda  bulunuldu.

Kastamonu Valiliği /  Basın 

KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!