Külek ve Çakar Ailelerinin Mutlu Günü

featured

 

Külek Ailesinin kızları Betül Külek ve Çakar Ailesinin oğulları Ferdi Çakar için geçtiğimiz Cuma günü muhteşem bir düğün yapıldı.

Özlem-Yavuz Külek çiftinin biricik kızları Betül Külek ve Gülşen-İbrahim Çakar çiftinin biricik oğulları Ferdi Çakar geçtiğimiz Cuma günü yapılan görkemli bir düğün ile dünya evine girdi.

Düğün 27 Ağustos 2020 Perşembe günü akşamı Şekerci Düğün Salonunda yapılan kız kınası ile başladı. Tosya gelenek ve göreneklerine yapılan düğün 28 Ağustos Cuma günü ikindi namazından sonra yapılan gelin alma ile devam etti. Cuma günü akşamı ise Şekerci Düğün Salonunda rüya gibi bir düğün yapıldı.

Alkışlar eşliğinde salona gelen Betül ve Ferdi çifti gelin damat dansıyla başlayıp davetlilerle birlikte eğlendi.

Davetlilerle tek tek ilgilenen Külek ve Çakar Aileleri katılımlarından dolayı teşekkür etti.  Aileleri tebrik eden davetliler genç çiftlere mutluluklar dileyerek salondan ayrıldı.

Düğüne katılan davetliler arasında Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, eski belediye başkanı Kazım Şahin ve MHP İlçe Başkanı Dündar Özurgancı da aileleri tebrik ederek, genç çiftlere mutluluklar diledi.

Açıksöz Gazetesi olarak Külek ve Çakar Ailelerini tebrik ediyor, Betül ve Ferdi çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Külek ve Çakar Ailelerinin Mutlu Günü

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!