Kurban Bayramı Çarşı Pazarı Hareketlendirdi

featured

Bayrama sayılı günler kala ilçemiz Sebze ve Meyve Pazarı en hareketli günlerinden birini daha yaşıyor.

Bayram tatilinin 9 güne çıkmasıyla tatilini memleketinde geçirmek isteyenler yollara düştü. Özellikle de İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde yaşayan vatandaşlar memleketlerine dönmeye başladı. İstanbul’dan başlayarak yollarda artan yoğunluk şehir merkezine de yansıdı.

Araç trafiğinin yoğunlaştığı ilçe merkezinde tatilciler çarşı pazarda hareketliliği artırdı.

Bayram haftasıyla birlikte hazırlıklarda başladı. Bu hazırlık ilk olarak çarşı pazara yansıdı. Bayram alışverişine sebze ve meyve pazarından başlayan vatandaşlar çarşı pazara akın etti.

İlçemiz Sebze ve Meyve Pazarı yoğun günlerinden birini daha yaşarken pazarcı esnafı satışlardan oldukça memnun.  Yoğunluk sebze ve meyve pazarında artarken işportacıların tezgâh açtığı bölümde de aynı oranda artış gösteriyor. Vatandaşlar Bayramda misafirlerine ikram etmek için şeker, kuruyemiş ve çerez gibi yiyecek ihtiyaçlarını da buradan gideriyor. Pazarda satışa sunulan Bayram şekerleri vatandaşın olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

İlçemiz Sebze ve Meyve Pazarı yanında giyim pazarı market ve mağazalarda da başlayan Bayram hareketliliği esnafın yüzünü güldürüyor.

Kurban Bayramı Çarşı Pazarı Hareketlendirdi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!