KY Tekstil’den bir ilk

featured

İlçemizde tekstil sektöründe hizmet veren KY Tekstil’den personeline önemli hizmet.

Yaklaşık 150 çalışanı bulunan KY Tekstil’in Yöneticileri Ömer Kaya ve Raşit Kula çalışan personeli motive etmek ve verimliliği artırmak için firmanın geleceği adına önemli kararlar aldı.

İlçe merkezine 3 km uzaklıkta bulunan ve tekstil sektörünün önemli firmalarından olan KY Tekstil çalışan personelinin çocuklarının mağdur olmaması için ilçemizde bir ilke imza attı.

KY Tekstil bünyesinde çalışan çocuklar için inşa edilen kreş personeli rahatlattı. Küçük çocukları olan personeli mağdur etmemek için inşa edilen kreşte çalışanlar çocuklarıyla birlikte işe geliyor, çocuklarını kreşe bıraktıktan sonra işe giden personelin gözü arkasında kalmıyor.

Personel çocuklarına özel kreş inşa eden KY Tekstil, kreşe gelen bütün çocukların günlük ihtiyaçlarını karşılayarak bütün bakımlarını üstleniyor.

Firma ortaklarından Ömer Kaya, personelin motivasyonunu yükseltmek için çalıştıklarını belirterek çalışanların gözünün arkasında kalmaması için kreşi yaptıklarını söyledi.  Çalışmak isteyip te çalışamayan bayanlar için kreşin fırsat olduğunu dile getiren Kaya, “personelimiz sabah çocuklarını getiriyor, çay ve yemek molalarında çocuklarını görebiliyor, ilgilenebiliyor. Gönül rahatlığıyla çalışarak akşam da evlerine gidiyor” dedi.

Çalışanlar ise kreşten memnun. Firma sahibine teşekkür eden çalışanlar çocuklarını kreşe bırakarak rahat ve huzur içinde çalıştıklarını söyledi.

Çocuklar için özel kreş inşa eden KY Tekstil çalışan personeli de unutmuyor. KY Tekstil Yöneticileri ayrıca aldıkları kararla personeli motive etmek amacıyla spor alanları yaptı. Yine KY Tekstil bünyesinde inşa edilen spor alanlarında personel voleybol ve masa tenisi oynayarak, spor yaparak boş vakitlerini değerlendirebilecek.

KY Tekstil’den bir ilk

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!