KY Tekstil’den Personele Motivasyon Yemeği

featured

KY Tekstil Firması yöneticileri geçtiğimiz akşam personelle yemekte bir araya geldi.

Tosya’da faaliyetlerini yürüten   KY Tekstil fabrikasının yöneticileri Doğramacı Otel’de verilen yemekte çalışanları ile birlikte 2017 yılını değerlendirdi.

Doğramacı Otel’de akşam yemeğinde buluşan KY Tekstil ailesi, birlik beraberlik içinde kaynaşarak sektörde her geçen gün başarı ile ilerlemeye devam ederken 2017 yılında yapılanları masaya yatırarak 2018 hedeflerini belirledi.

Tosya ekonomisine de büyük katkı sağlayan KY Tekstil, bünyesinde yaklaşık 200 kişi istihdam edilirken aynı zamanda personele daima güler yüz ve samimi bir ortamda çalışma imkanı sağlıyor.

Çalışanları bayan ağırlıklı olan KY Tekstilde firma sahipleri personelin huzur ve rahatı için bütün detaylar düşünülmüş. Fabrika bünyesinde inşa edilen kreş tüm personelin çocuklarına ücretsiz hizmet veriyor. Küçük yaşta çocuğu olup ta çalışmak isteyen yada küçük yaştaki çocuğunu evde bırakan bayanlar artık çocuklarını işe gelirken fabrika bünyesinde açılan kreşe getirebilecek. Tosya’da bir ilk olan bu uygulamada çocuklarını kreşe getiren personelden ücret alınmıyor.

Firma sahipleri çalışanların molalarda vakit geçirmeleri için spor alanları ve oturmaları için de banklar yapılmış.

Personel için sosyal imkanlarda sağlamaya çalışan fabrika yöneticilerinin, düzenlediği birlik ve kaynaşma yemeğinde bir araya gelen çalışanlar birlikte güzel vakit geçirdi.

Canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen fabrika çalışanları, birlikte eğlenip güzel vakit geçirdiklerini dile getirerek  KY Tekstil sahipleri Ömer Kaya ve Raşit Kula’ya  başta kreş, spor alanları ve sosyal donatılar olmak üzere sağladıkları sosyal aktivite için teşekkür etti.

KY Tekstil’den Personele Motivasyon Yemeği

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!