Lezzetim Döner’den Sağlık Çalışanlarına Jest

featured

Pandemi döneminde Lezzetim Döner sağlık çalışanlarını unutmadı.

Sağlık çalışanlarının yalnız olmadığını göstermek ve onlara destek vermek isteyen işletme sahibi hastane çalışanlarına ”YALNIZ DEĞİLSİNİZ, YANINIZDAYIZ” sloganıyla özel paket hazırladı. Sağlık çalışanları için yoğun ve yorucu bir çalışma dönemi olan pandemi döneminde sağlıkçılara moral desteği vermek isteyen iilçemizde “Lezzetim Döner” işletme sahibi Sündüs PARLAYAN, tüm hastane sağlık çalışanlarına jest yaptı.

İşletme sahibi Sündüs PARLAYAN, “YALNIZ DEĞİLSİNİZ, YANINIZDAYIZ” sloganıyla hastane çalışanlarına ekmek arası döner dağıttı.

Sağlık çalışanlarının bu dönemde desteğe ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Lezzetim Döner İşletme Sahibi Sündüs PARLAYAN; “sağlık çalışanları pandemi döneminde çok yoğun çalışıyorlar. Vatandaş olarak bizim de onlara destek olmamız gerek. Bu dönemde onların yanında olduğumuz göstermek ve onlara moral desteği vermek amacıyla işletme olarak ekmek arası döner dağıtıp her zaman yanlarında olduklarımızı hissettirmek istedik. İnşallah bu pandemi dönemini birlikte ve sağlıklı şekilde geçireceğiz” diye konuştu.

Lezzetim Döner’den Sağlık Çalışanlarına Jest

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!