Makamlar Çocuklara Emanet

featured

23 Nisan geleneği bu yılda bozulmadı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle makamlar çocuklara emanet edildi.  Geçici olarak koltuğu oturan çocuklar oldukça heyecanlıydı.

Kaymakamlık Koltuğuna Fevzipaşa İlkokulu Öğrencileri Oturdu

Kaymakam Deniz Pişkin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fevzipaşa İlkokulu öğrencileri İkra Baran, Şevval Balcı, Metehan Anbarcı, Mehmet Efe Küçükkuzucu ve Harun Özcan’ı makamında misafir ederek bir süreliğine makamını devretti.

Çocuklarla bir süre sohbet eden Kaymakam Deniz Pişkin istek ve taleplerini sordu.

Çeşitli hediyeler veren Kaymakam Deniz Pişkin çocukların bayramını tebrik etti.

Tosya MYO Müdürü Koltuğuna Ortalıca İlkokulu Öğrencileri Oturdu

Tosya Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selahattin KAYMAKCI 23 Nisan etkinleri kapsamında Tosya Ortalıca İlkokulu İdareci, Öğretmen ve Öğrencilerini kabul etti.

Ortalıca İlkokulu Müdürü Hüseyin ŞEKERCi, Öğretmen Sakine BİLEN, 2A sınıfı öğrencisi Rabia GÜLLÜ, 3A sınıfı öğrencileri Yağmur Naz KOZAN, Edanur DULGER, 4A sınıfı öğrencileri Burak SÜMER ve Tuğçe TUNCA Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Kaymakçı’yı makamında ziyaret etti.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Selahattin KAYMAKCI Müdürlük makamını öğrencilere teslim etti. Öğrencilerin dilek ve istekleri dinlendi. Etkinlik sonunda öğrencilere hediye takdim edildi, ikramlarda bulunuldu.

Hatıra fotoğrafları çekimi ile etkinlik sona erdi.

Makamlar Çocuklara Emanet

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!