Meclis Başkanı Şahin Tosya Standında

featured

Meclis Başkanı Şahin Tosya Standında

Kastamonu Dernekler Federasyonunca, Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ”Başkentte Kastamonu Günleri” etkinliğinin açılışını yapan  T.B.M.M Başkanı Mehmet Ali Şahin daha sonra Tosya stantlarını gezdi.

Her yıl olduğu gibi ”Başkentte Kastamonu Günleri” etkinliğine damga vuran Tosya, stantları ile etkinliğin yıldızı oldu. Tosya ürünlerinin tanıtıldığı stantları, ”Başkentte Kastamonu Günleri” etkinliğin  açılışını yapan T.B.M.M Başkanı Mehmet Ali Şahin, tek tek gezerek el emeği göz nuru ürünleri itina ile inceledi.

Tosya stantlarında sergilenen ürünler hakkında T.B.M.M Başkanı Mehmet Ali Şahin’e bilgiler veren Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, “Sayın Başkanım, Tosya’da üretilen ürünlerin sergilendiği her biri birinden değerli stantlarımızı ziyaret ettiğiniz için size teşekkür ederiz. Tosya, çalışkan ve sıcakkanlı  insanları ile bölgenin yıldızı bir ilçe. Çalışkan ve üretken insanlarımızın el emeği göz nuru ürünlerin bir kısmını ”Başkentte Kastamonu Günleri” etkinlikleri çerçevesinde sizlerin beğenisine sunduk. Tosya’mız, pirinci, çakısı, kesesi, ahşap ürünleri ve telası gibi başlıca ürünleri ile marka olmuş bir ilçe. Bu değerli ürünlerimize, son dönemlerde girişimci iş adamlarımız sayesinde birçok çeşitlilik katıldı. Hemen hemen her alanda başarı ile faaliyet gösteren iş adamlarımız sayesinde, sanayileşen ve gün geçtikçe gelişen Tosya’mız, ürettiği tüm el emeği göz nuru ürünleri ile ülkemizde ve ulusal alanda markalaşma yolunda hızla ilerlemektedir” dedi. Türköz, “Sizlere standımızı ziyaret ettiğiniz için tekrar teşekkür ederken, Tosya’mızda üretilen el emeği  bu ahşap işlemeli sandığı, yüzlerce yıllık geçmişe sahip Tosya kesesi ve Tosya bıçkısını takdim etmek istiyorum” diyerek armağan etti.

Gördüğü ilgiden memnun kalan T.B.M.M Başkanı Mehmet Ali Şahin, ürünleri tek tek inceledikten sonra, kendisine sunulan ahşap işlemeli sandık için Tosya Kaymamı Mehmet Türköz’e teşekkür etti.

T.B.M.M Başkanı Mehmet Ali Şahin’e Tosya stantları ziyaretinde, Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ortalıca Belediye Başkanı Yusuf Arpacı, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, AK Parti Kastamonu milletvekili aday adayı Zafer Nalbantoğlu, AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı Yöneticileri, MHP Tosya İlçe Teşkilatı Yöneticileri, İl Genel Meclisi ve Tosya Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, Tosya Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Ercan Çelebi, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akdiken, muhtarlar, S.T.K temsilcileri, işadamları ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

 

 

Meclis Başkanı Şahin Tosya Standında

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!