MHP Milletvekili Adayları iftarda Buluştu

featured

MHP Kastamonu Milletvekili Adayları Tosya’da iftar yemeğinde buluştu.

Çalıkuşu Düğün Sarayında verilen iftar yemeğine MHP Kastamonu Milletvekili Adayları Tarık Ziya Çağılcı, Dr. Muharrem Avcı, MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Ziya Yılmazbilen, MHP Kastamonu İl Başkanı İsmail Sarıoğlu, MHP Tosya İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

İftar topunun atılması ve okunan ezan ile birlikte oruçlar açıldı, yemekler yendi.

Yemekte selamlama konuşması yapan MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Tarık Ziya Çağılcı, “Bildiğiniz üzere Türkiye zor bir süreçten geçmektedir. Bu süreç küresel güçlerin çeşitli entrikalarla yapmış olduğu, çeşitli vasıtalarla gerçekleştirmeye çalıştığı müdahaleler Türk milletini bölünmeye yönelik hamleleriyle en son 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimiyle ülkemiz karşı karşıya kalmış olduğu bariz şekilde ortaya çıkmıştır.

Biz Türk Milliyetçileri olarak 15 Temmuz’u değerlendirmemiz 15 Temmuz bir darbe girişiminden öte bir iç savaş ve işgal girişimidir. Çünkü o akşam işgal edilmek istenen Türk vatanıdır. Ele geçirilmek istenilen Türk devletidir. Birbiriyle karşı karşıya getirilmek istenilen Türk milletidir. Ama övünerek söylüyorum MHP lideri Devlet Bahçeli o akşam yapmış olduğu bir konuşmayla Türk Tarihinin seyrini değiştirmiştir.  Ve Türk Milleti de 15 Temmuz akşamı hain darbe girişimine göğsünü gererek engel olmuştur.

Vatanı milleti devleti ve geleceği için endişe duyanların bir araya geldiği ülke menfaatlerinin daha ön plana çıktığı düşüncelerin siyaset yapması gerektiğini Türk milleti bize öğretmiştir. Bugün Milliyetçi Hareket Partisinin seçim çalışmalarında kullanmış olduğu Cumhur İttifakı Milletin Aklı diye ifade ettiğimiz kısım buradan kaynaklanmakta yani MHP mensubu olduğu Türk Milletinden aklını almış genel başkanının öngörüsü doğrultusunda Cumhur İttifakında Milliyetçi Hareket Partisi olarak yer almaktadır. Bizler de 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayları olarak sizlerden destek talep ediyoruz” dedi.

Yemekte selamlama konuşması yapan MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Dr. Muharrem Avcı artık vaktinin geldiğine vurgu yaparak destek istedi.

MHP Kastamonu İl Başkanı İsmail Sarıoğlu katılımcılara teşekkür ederek 24 Haziran seçimlerinde destek istedi.

MHP Milletvekili Adayları iftarda Buluştu

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!