MHP Tosya İlçe Başkanlığı 15 Temmuz Bildirgesi

featured

Muhterem Tosyalı Hemşehrilerim!

Tarihi; adalet, fetih, zafer destanlarıyla dolu aziz milletimize karşı yapılan 15 Temmuz FETÖ hain darbe girişiminin dördüncü yılında ihaneti, iç ve dış destekçileri de dahil yeniden lanetliyor, benzer düşünce ve hayal peşinde olanları da peşinen ikaz ediyoruz.

Bilinen tarihte hiçbir zaman devletsiz kalmamış, on altı büyük devlet, yüz yirmi kadar da devlet kurmuş olan bu milletin bağımsızlığı en vaz geçilmez değeridir.

Efendimizin iltifatına mazhar olan Türk milleti dünya durdukça var olmaya devam edecek; ila-yıkelimetullah ve nizam-ı alem gibi büyük mefkurelere de hizmet edecektir.

Tapusu tarihimiz olan güzel ülkemiz üzerinde emelleri olan Fethullahçı veya bilmem neci herkes; yüce Türk milletinin tarih bilinci, bağımsızlık tutkusu ve sarsılmaz karakteristiği’nin  yegane temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisi’ni devleti ile bütünleşmiş olarak karşısında bulacak, çelikten bir zırha çarpmış olmanın sersemliğiyle kendini nedamet çukurundabulacaktır.

O gece milyonlarca Türk vatandaşının tek ses, tek yürek, tek yumruk halinde ihanete karşı durduğu, canları ve kanları ile yeni bir kurtuluş vesikasını tarih arşivine kazandırdığı kutlu bir kurtuluş gecesidir.

Bu duygularla şahsım, partim ve aziz milletim adına; o mel’un geceyi, ihanetin işbirlikçilerini bir kez daha lanetliyor, devletimizin ve milletimizin bir daha bu tür tertip ve oyunlara gelmemek üzere gereken hassasiyet ve feraseti taşıyacağı umudu ile Yüce Türk Milletini hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.

M.Dündar ÖZURGANCI

Milliyetçi Hareket Partisi

Tosya İlçe Başkanı

MHP Tosya İlçe Başkanlığı 15 Temmuz Bildirgesi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!