MHP Tosya Teşkilatı Adaylarını Tanıttı

featured

Milliyetçi Hareket Partisi Tosya Teşkilatı 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimine katılacak belediye ve il genel meclis adaylarını tanıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi Tosya İlçe Başkanlığı mahalli idareler seçimine katılacak olan adayların listesini İlçe Seçim Kuruluna etmesinin ardından aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Belediye Düğün Salonunda düzenlenen toplantıya MHP MYK Üyesi Tarık Ziya Çağılcı, MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın, MHP Tosya İlçe Başkanı Dündar Özurgancı, MHP Tosya Belediye Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil, belediye ve il genel meclis adayları, eski il/ilçe başkanları, ülkü ocağı yöneticileri, parti yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından MHP’nin 50.Yıl Klibi izlendi.

Toplantının açılış konuşmasını MHP Tosya İlçe Başkanı Dündar Özurgancı yaptı. Katılımcılara hoşgeldiniz dileklerini ileten Özgurgancı, MHP’nin 50’inci yılını kutladığının altını çizerek 50 yılın her sayfasında Tosya’nın olduğunu söyledi.  Başkan Dündar Özurgancı’nın hedefinde Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin vardı.  Başkanın parti değiştirmesini eleştiren Özurgancı “başkanım senin niyetini biz çok iyi okuyoruz” dedi.

Toplantıda konuşan MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın Belediye Başkanı Kazım Şahin hakkında sert ifadeler kullandı.  Aydın; “Bende Yüksel Aydın’sam daha şu saatten sonra sen Tosya’da Belediye Başkanlığı yapamazsın” dedi.

Toplantıda konuşan MHP MYK üyesi Tarık Ziya Çağılcı seçim süresinde çok çalışacaklarını belirterek Tosya Belediye Başkanlığını kazanacaklarını söyledi.  Çağılcı partililerden 31 Mart gününe kadar çok iyi çalışmalarını istedi.

Toplantıda konuşan MHP Tosya Belediye Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil Tosya’yı birlikte yöneteceğiz diyerek projelerini anlattı.  Hazırladığı projeleri tek tek anlatan Kavaklıgil sosyal  yaşam alanları ve istihdama yönelik çalışma yürüteceklerini söyledi.

Toplantı sonunda alkışlar eşliğinde sahneye çıkan belediye  ve il genel meclis adayları Belediye Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil ile birlikte gövde gösterisi yaptı.

MHP Tosya Teşkilatı Adaylarını Tanıttı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!