MHP’den Açık Hava Mitingi

featured

Milliyetçi Hareket Partisi Tosya İlçe Teşkilatı açık hava mitingi düzenledi.

MHP Tosya Teşkilatı MYK Üyesi Tarık Ziya Çağılcı, MHP eski Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, İl Başkanı Yüksel Aydın, İlçe Başkanı Dündar Özurgancı ve Belediye Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil’in katılımıyla açık hava mitingi düzenledi.

MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın partisince düzenlenen açık hava mitingine katılmak için ilçemize geldi. Burada halka hitap eden Aydın, Milliyetçi Ülkücü Hareketin milleti için, devleti için vatandaşı için yapamayacağı hiçbir fedakarlığın olmadığını söyledi.

İl Başkanı Yüksel Aydın konuşmasında; “Önceki gelişimde şunu söylemiştim, biz Milliyetçi Hareket Partisi’nde siyaset yapmanın her baba yiğidin işi olmadığını her yerde ifade ediyorum burada da söylüyorum. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisinde siyaset yapan dava arkadaşlarımız hizmetlerini hep bila bedel yapar.

Milliyetçi ülkücü hareket dün ne dediyse bu günde aynısını söylüyor. Milleti için devleti için vatandaşı için yapamayacağı hiçbir fedakarlık yok.  Fakat anlaşılmayan bir şey var, şimdi 24 Haziran itibariyle de bildiğiniz hukuksal altyapısı oluşan Cumhur ittifakı oluştu. Ne adına bu millet adına bu devlet adına ve Türkiye’nin geleceği adına. Çünkü sırtlan gibi saldırıyorlar küresel çete. O Amerika’nın bir Cumhurbaşkanı var bir soytarı görüyorsunuz demi şimdi yine dolarla oynaşıyor.  Ama bu millet bunu yemeyecek. Bu millet devletine sahip çıkacak, bu millet milletine sahip çıkacak, bu millet toprağına sahip çıkacak. Dolayısıyla bu süreci biz Kastamonu’da maalesef yerel anlamda Adalet ve Kalkınma Partisi siyasetçilerine anlatamıyoruz” dedi.

Başkan Aydın sözlerini şöyle noktaladı; “Yaşasın Türk Milleti, Yaşasın Türk Devleti, Yaşasın Milliyetçi Ülkücü Hareket, Ne Mutlu Türküm diyene, en derin saygılarımı hürmetlerimi arz ediyorum.”

Açık hava mitinginde konuşan MHP eski Kastamonu Milletvekili Emin Çınar; “sizlerin oylarıyla parlamentoya gittim ve sizin haklarınızı en iyi şekilde savunmaya çalıştım. Şimdi sizlerden Tosya için Tosya’ya hizmet için Volkan kardeşimize destek istiyorum” dedi.

Mitingde konuşan MYK Üyesi Tarık Ziya Çağılcı, Tosya’nın değişime ihtiyacı olduğuna dikkat çekerek hizmet için işin ehline verilmesi gerektiğini söyledi. MHP’nin Tosya’ya hizmet için ekip kurduğunun altını çizen Çağılcı Belediye Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil’e destek istedi.

Mitingde konuşan MHP Tosya Belediye Başkan Adayı Volkan Kavaklıgil, projelerini anlattı. Halkın her kesimine yönelik proje hazırladıklarının altını çizen Kavaklıgil;”gelin bu kardeşinize yetki verin, Tosyamızı bir 5 yıl birlikte yönetelim” diyerek 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerinde destek istedi.

MHP’den Açık Hava Mitingi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!