Milletvekili bu dönem hakkımız

featured

Milletvekili bu dönem hakkımız

28 yıldır milletvekili seçilmeyen ilçemizde Sivil Toplum Kuruluşları bu seçimlerde milletvekili seçilmesi için harekete geçti.

07 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde milletvekili olmak isteyen aday adayları çalışmalarına devam ederken ilçemizde faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve Temsilcileri Tosyalı hemşerilerimize destek oluyor.

Seçim takvimin başlamasının ardından bir araya gelen sivil toplum kuruluşları bu seçimlerde ilçemizden bir milletvekili çıkması için birlikte hareket etme kararı aldı.

İlçemizin 28 yıldır milletvekilliğinden feragat ettiğini belirten Tosya Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  tarafından yapılan açıklamada; “28 yıldır ilçemizden milletvekili çıkmıyor. Biz ilçe olarak 28 yıldır bekliyoruz. Daha önce ilçemizden çıkan milletvekilleri de hep ara dönemlere denk gelmiş yani darbe dönemlerinde milletvekilliği yapmışlar. Bu dönem bir Sivil Toplum Kuruluşları olarak ilçemizden bir milletvekili çıkması konusunda birlikte hareket etme kararı aldık.

Çünkü Kastamonu’nun en büyük ilçe olmamıza rağmen 28 yıldır feragat ediyoruz. Bu defa ilçemizden bir milletvekili çıkması konusunda sivil toplum kuruluşları olarak ısrarlıyız. 07 Haziran 2015 seçimlerinde ilçemize avutulacak değil seçilecek sıra verilmesini istiyoruz. Halkımızın talepleri de bu yönde olduğundan birlikte hareket 28 yıl aradan sonra bir hemşerimizi mecliste görmek için sivil toplum kuruluşları olarak birlikte hareket ediyoruz.  İlçemizde 28 yıllık hasretin sona ermesi için bu dönem milletvekilliği adaylığı konusunda ilçelerden feragat bekliyoruz” denildi.

   

Milletvekili bu dönem hakkımız

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!