Milletvekili Hasan Altan Gazetemizi Ziyaret Etti

featured

 

Milletvekili Hasan Altan Gazetemizi Ziyaret Etti

43 yıldır yayın hayatına devam eden Açıksöz gazetemizi, AK Parti Kastamonu Milletvekili Hasan Altan ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gazetemiz idare bürosunda gerçekleşen ziyarete, AK Parti Kastamonu Milletvekili Altan’la ziyaretine, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, Tosya eski Belediye Başkanı Sait Gülabacı, AK Parti İl Gene Meclis üyesi Hüseyin Örü de katıldılar.

 

 ALTAN:’’BÖLGEMİZİN GELİŞMESİNDE YEREL BASININ ÖNEMİ ÇOK BÜYÜKTÜR’’

Yerel basının öneminden bahseden AK Parti Kastamonu Milletvekili Hasan Atlan, Gazetemizi ziyareti vesilesiyle gerek ülkemizin, gerek bölgemizin ve gerekse ilçemizin son yıllarda gösterdiği gelişmişlik seviyesini örneklerle anlattı. Bu arada özellikle ilçemizi ilgilendiren Organize Sanayi Bölgesi, Doğal Gazın kullanıma sunulması ile ilçemizden geçmekte olan E-80 Karayolunun bölünmüş yol olarak hayata geçirilmesi, Kızlaryolu Barajının DPT tarafından fizibilite çalışmalarında son aşama gelindiğini, Kastamonu Hava alanı ve buna ek olarakta Kastamonu-Tosya arası bölünmüş yol yapımının yatırım programına alınmasını detaylıca anlattı ve “Ailelerinden ve sosyal yaşantılarından fedakarlık yaparak bu önemli görevi yerine getiren tüm gazeteci arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Altan, “Kastamonu ve ilçelerinin gelişmesinde yerel basının önemi çok büyüktür. Siz değerli basın mensupları, bölgemizin ekonomik ve sosyal alanda gelişmesi ve tanınması gibi çok büyük önem taşıyan bir görevi başarı ile yerine getirmektesiniz. Toplumun sorunlarını yerinde görmek ve daha sağlıklı tespitler yapabilmek için  yerel basına her kurum ve kuruluşun ihtiyacı vardır.

Açıksöz gazetesi sahibi Mustafa Ünsal ile çok eskiye dayanan bir dostluğumuz bulunmaktadır. Açıksöz gazetesinin gündemi takip etmekte ve gündem oluşturmaktaki ciddi haberlerini ve yayınlarını beğenerek yakından takip ediyorum” dedi.

Gazetemiz kurucusu ve sahibi Mustafa Ünsal da; “Sayın Altan’ın değerlendirmeleri ve gazetemize gösterdiği yakın ilgiye teşekkür ederim. Tosya’mızın tanınması ve daha iyi yerlere gelmesi için  yapılan çalışmaları yakından takip ederken hemşerilerimizin de yerel basından beklentilerini elimizden geldiği ölçüde karşılamaya çalışıyoruz. 43 yıllık Açıksöz gazetesine ek olarak henüz yaşını doldurmayan Açıksöz internet sitesi ile  Tosya ve Tosyalıların gözü, kulağı ve sesi olmayı sürdüreceğiz’’diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ve kendi gazetecilik anlayışını dile getirdi.

Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, çeşitli ikramların takdimi ardından veda ile son buldu.

 

 
 
 
 
 
Milletvekili Hasan Altan Gazetemizi Ziyaret Etti

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!