Milletvekillerinden Teşekkür Ziyareti

featured

Ak Parti Kastamonu Milletvekilleri Mustafa Gökhan Gülşen ve Metin Çelik teşekkür ziyaretinde bulundu.

07 Haziran 2015 Pazar günü yapılan milletvekili genel seçimlerinde  Ak Parti’den tekrar Kastamonu Milletvekili seçilen Mustafa Gökhan Gülşen ve Ak Parti’nin  2’nci sırasından milletvekili seçilen Metin Çelik ilçemize teşekkür ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz akşam Tosya’ya Ak Parti Kastamonu Milletvekilleri Mustafa Gökhan Gülşen ve Metin Çelik ilçe teşkilat binasında düzenlenen teşekkür toplantısında partililerle bir araya geldi.

Toplantıya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Metin Ekşi, İlçe Başkan Yardımcıları Naci Küçükmorkoç, Hasan Örü, Kadın Kolları Başkanı Emine Nezaket Gülabacı, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Zeybek, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, İl Genel Meclis Üyeleri Yusuf Arpacı, İlyas Çakır ve Cahit Çalışkan, Belediye Meclis Üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Milletvekilleriyle birlikte toplantıya katılan 25.Dönem Ak Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu Tosyalıların evladına sahip çıktığını belirterek tüm Tosyalılara teşekkür etti.  Nalbantoğlu konuşmasında; “her şey nasip işi. Allah nasip etmeyince olmuyor. Tosya halkına çok teşekkür ediyorum, evladının arkasında durdu. Her zaman ki gibi desteğini esirgemedi. Kastamonu merkez ve ilçelerinde Ak Parti’ye yine en yüksek oy, Türkiye ortalamasının üzerinde oy Tosya’dan çıktı. Tosya halkı gerekli desteği verdi ama Allah nasip etmeyince olmadı. Seçimlerde desteğini esirgemeyen Tosya halkına hemşerilerime çok teşekkür ediyorum, parti teşkilatımıza ve partililerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda konuşan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen’de konuşmasına Tosya halkına teşekkür ederek başladı. Gülşen; “biz Zafer Bey’le birlikte gitmeyi hep arzu ettik ama olmadı. Tosya halkı yine evladına sahip çıktı, en büyük desteği Tosya verdi.  Zafer Bey’in yokluğunu aratmayacağız Tosya’ya daha fazla hizmetin gelmesi için çalışacağız. Desteğini esirgemeyen Tosya halkına, parti teşkilatına ve partililere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Meclise ilk giren Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik te Tosya halkına ve partililere teşekkür ederek Tosya’ya daha fazla hizmetin gelmesi için çalışacaklarını söyledi.       

 

Milletvekillerinden Teşekkür Ziyareti

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!