Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

featured

Kuruluşundan buyana her seçim döneminde Ak Parti’ye ortalama %70 lerde oy veren Tosya’mızın 30 yıllık Milletvekili  hasretinin bu seçim de bitmesi için Başbakanımız Davutoğlu’ndan destek bekliyoruz.

Hemşerimiz Sanayici  iş Adamı Zafer Nalbantoğlu,  07 Haziran 2015’de yapılacak olan 25.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti’den Kastamonu Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

02 Şubat 2015 Pazartesi günü akşamı Ak Parti Tosya İlçe Teşkilatı yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Ak Partili üyelerin tam kadro katıldığı toplantıda İlçe Başkanı Metin Ekşi üyelere teşekkür ederek seçim takviminin başladığını söyledi.

Başkan Ekşi seçim takviminin başlamasının ardından milletvekili aday adaylarının da çalışmalara başladığına dikkat çekerek ilçemizden Zafer Nalbantoğlu’nun 07 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25.nci  Dönem Milletvekili Adaylığı için başvuru yaptığını söyledi.  

Toplantıda 07 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak 25.nci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti’den Kastamonu Milletvekili için aday adaylığını açıklayan İşadamı Zafer Nalbantoğlu açıklamasında şunlara yer verdi;
Kıymetli Hemşerilerim,

Bu mukaddes yüke omuz vermiş Değerli Ak Partili dava arkadaşlarım.

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Bugün başlangıcını yapacağımız bu uzun soluklu kutlu yürüyüşte sizleri ve her zaman desteklerini esirgemeyen kıymetli hemşerilerimi mahcup etmeyeceğimi belirtmek isterim.

AK parti teşkilatlarımızdan aldığımız destekle bu gücü önce Tosya ilçemize daha sonra tüm Kastamonu ve ilçelerimize ve hep birlikte Türkiye’ye yaymaktan başka bir gayemiz ve gayretimiz olmayacaktır.

Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde; Türkiye’nin geldiği bu noktayı daha ileriye taşımak için sabırsızlanıyorum.Ayrıca hassasiyetle belirtmek isterim ki Recep Tayyip ERDOĞAN’ın kıymetli Hocamız ve Değerli Genel Başkanımız Ahmet DAVUTOĞLU’na emanet ettiği “Büyük Türkiye Büyük Güç” anlayışıyla Dünya’nın en büyük sivil toplum örgütü haline gelen Ak Parti’de sizlerle birlikte siyaset yapmaktan onur duyuyorum.

Siyasette çalışmanın, emeğin ve ahde vefanın karşılık bulduğu Ak Partimizden 2011 Yılında 24. Dönem Kastamonu Milletvekili 3. Sıra adayı olarak yer aldık. Seçim süreci boyunca başta Kastamonu merkez olmak üzere 19 ilçemizi ve insanlarını defalarca gece gündüz demeden ziyaret ettik, dertlerini dinledik, teveccühlerine şahitlik ettik.2011 den bugüne kadar geçen süre içerisinde Ak Parti sevdalısı olarak yine Kastamonu Merkez ve tüm ilçelerimizle beraber olduk. Bir manada siyasette “çıraklık dönemim” olan bu dönemi 3. Sıra adayı olarak tüm Kastamonulu hemşerilerimizle ele ele, gönülgönüle tamamladık.

3 Kasım 2002 Genel Seçimlerinde ‘’Yeter Karar Milletindir.’’ Sloganıyla % 54

22 Temmuz 2007 Genel Seçimlerinde ‘’Her şey Türkiye İçin’’ sloganıyla % 66

11 Haziran 2011 Genel Seçimlerinde ‘’Durmak Yok Yola Devam’’ Sloganıyla % 73

10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde  ‘’Milletin Adamı’’ Sloganıyla % 77

oy oranıyla Ak Partiye en yüksek oranda oy veren bir şehrin evladı olarak, sizlerden aldığım destekle,7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25. Dönem Milletvekili genel seçimlerinde; yakından tanıyıp bildiğim her köşesinin havasını soluduğum Kastamonu’dan Ak Parti Milletvekili Aday Adaylığımı sizlerin huzurunda açıklıyorum

Bu memleketin güzel insanlarına güvenerek söz veriyorum ki sizlerin 30 yıla yakın bir zamandır hasretini çektiğiniz ve verdiğiniz desteğin tam karşılığını alacağınız Milletvekilliğini layıkıyla yapacağıma söz veriyorum.

Son olarak bu dönemde Kastamonu ve Tosya’nın ve diğer ilçelerin sorunlarıyla yakından ilgilenen Milletvekillerimiz Hakkı KÖYLÜ ve Mustafa Gökhan GÜLŞEN’e , İl Başkanımız Metin ÇELİK’e,Belediye Başkanlarımıza ve tüm il – ilçe Ak Parti Teşkilatlarına teşekkür ediyorum.

Allah Memleketimiz için çıktığımız bu yolda bizi mahcup etmesin. Allah birlik ve beraberliğimizi daim, memleketimizin geleceğini kaim eylesin. Allah Yar ve yardımcımız olsun.

                                                                                           Zafer NALBANTOĞLU

       Ak Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı

 

Zafer Nalbantoğlu kimdir?
Kastamonu siyasi tarihinin en genç milletvekili aday adayı olan Zafer Nalbantoğlu’nun 1980 doğumlu. 25’lu yaşların başlarından bugüne kadar kadarki hem siyasi, hem sosyal, hem ticari, hem de akademik çalışmalarından dolayı Kastamonu’nun her kesiminde başarılarıyla tanınan Nalbantoğlu, 2015 yılı genel seçimleri için AK Parti’den 25. Dönem Kastamonu Milletvekili Aday Adayı olarak, Kastamonu siyasi tarihinin en genç Milletvekili Aday Adayı oldu. İlköğretimini Tosya’da tamamlayan Nalbantoğlu Orta öğrenimin Ankara Yüce Fen lisesinde tamamladıktan sonra, 9 Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü tamamlayarak mühendis oldu. Endüstri mühendisi olarak Amerika Pittsburgh Üniversitesinde dil eğitimi alan Nalbantoğlu daha sonra Türkiye’ye dönerek Hazır Beton ve Biyodizel üretim tesisi kuruluşlarında aktif olarak yer aldı.
 SİYASİ HAYATI
25’li yaşların başlarından günümüze kadar AK Parti’de siyasi hayatını sürdüren Nalbantoğlu, Kastamonu ili Tosya ilçesinde AK Parti teşkilatında İlçe Gençlik Kolları yönetim ve yürütme kurulu üyeliği görevlerinde yer aldı.2011 yılı 24.Dönem Kastamonu Milletvekili 3. Sıra adayı olarak seçime katıldı. Tosya ilçesinde yaklaşık %77 oy alan Zafer Nalbantoğlu il genelinde yaklaşık 2500 oy ile milletvekili olma şansını kaçırdı.
 SOSYAL HAYATI
Siyasi hayatını başarılı ve aktif olarak kesintisiz sürdürmekte olan Zafer Nalbantoğlu, bunlarla birlikte, 2015 yılına kadar sosyal çalışmalar da yürüttü. Tosya Belediye spor kulübü başkan yardımcılığı yaptı.    
TİCARİ HAYATI
Günümüze kadar Kastamonu ili Tosya ilçesinde farklı zamanlarda kurduğu 3 firma ile 3 farklı sektörde ticari hayatını sürdürdü. Yurt dışında birçok ülkeye ticari ziyaretlerde bulunan Zafer Nalbantoğlu evli ve 1 çocuk babası.

Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!