Muhtar Ali Osman Genç’ten Dondurma İkramı

featured

Tosya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Ali Osman Genç, 15 Temmuz Kutlama etkinliklerine katılan vatandaşlara dondurma ikram etti.

İlçemiz Cumhuriyet Meydanında yapılan 15 Temmuz Demokrasi Zaferinin 4.yıl kutlama etkinliklerine çok sayıda vatandaş katılarak kutlamalara eşlik etti ve heyecana ortak oldu. Havanın sıcak olması nedeniyle soğuk içeceklerin fazla tüketildiği gecede Tosya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Ali Osman Genç vatandaşlara dondurma ikram etti.

Sıcak yaz akşamında vatandaşların serinlemesi için dondurma ikram ettiklerini belirterek; “Ogün darbeyi bastırmak için tanka tüfeğe karşı dimdik durmuş ve göğsünü siper etmişti. O gece canını ortaya koyarak darbeyi bastıran halkımız, demokrasi için mücadele etmişti. Dördüncü sene-i devriyesinde kutlama etkinliklerine ortak olmak için halkımız yine meydanlarda yine demokrasi nöbetinde. 15 Temmuz’u unutmayan ve unutturmayan halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bu sıcak yaz gecesinde uzaktan yakından gelerek etkinliğe katılan vatandaşlarımızın serinlemesi için dondurma dağıttık. Vatandaşlarımız serinleyip etkinlikte daha uzun süre kalabilsin istedik. Tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muhtar Ali Osman Genç’ten Dondurma İkramı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!