Muhtardan Yürekleri Isıtacak Yardım Çağrısı

featured

Tosya Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Ali Osman Genç kış mevsiminin gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahiplerinin soğuktan kurtulmaları için hayır sahiplerine çağrı yaptı.

İlçemizde soğuk geçen kış mevsiminin başlamasıyla birlikte devletin verdiği kömür yardımından faydalanamayan ihtiyaç sahiplerinin ağır kış şartlarında yakacaksız kalmaları için harekete geçen Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı ve Tosya Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Osman Genç hayır sahiplerine yardım çağrısında bulundu.

Devletin sosyal devlet ilkesi gereği yapmış olduğu yakacak ve kömür yardımından 3294 sayılı kanundaki kriterleri taşımadığı için faydalanamayan ihtiyaç sahipleri için harekete geçen Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı ve Tosya Muhtarlar Derneği Başkanı yardım kampanyası başlattı.

Hayırseverlere çağrıda bulunan muhtar başkan Ali Osman Genç yaptığı açıklamada; SAYGIDEĞER HEMŞERİLERİM; hükümetimiz ve ilçe kaymakamlığımız tarafından yapılan kömür dağıtımı ihtiyaç sahiplerimize hızla devam etmektedir, maalesef ki kanunlar gereği bu ihtiyaçtan faydalanamayan ailelerimiz bulunmaktadır, sizlerde bu soğuk kış günlerinde bir yuvayı ısıtmak isterseniz ALLAH RIZASI İÇİN bizlere ulaşın. SAYGILARIMLA” diye konuştu.

Muhtardan Yürekleri Isıtacak Yardım Çağrısı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!