Mustafa Takır Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

featured

Milletvekilliği seçim sürecinin başlamasıyla birlikte milletvekili aday adayları adaylıklarını bir bir açıklamaya başladı.

Ak Parti Tosya İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden Mustafa Takır teşkilat binasında düzenlediği basın toplantısında Ak Parti’den Kastamonu Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Aday Adayı Mustafa Takır’ın düzenlediği basın toplantısına İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, Kadın Kolları Başkanı Sevgi Cınbar, Gençlik Kolları Başkanı Murat Musaoğlu, İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Örü, Şerafetin Çiçek, yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik ederek teşkilat güçlü desteğini gösterdi.

Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, seçim sürecinin başladığını hatırlatarak, aday adaylarının başvurularını yapmaya devam ettiklerini  ve ilçemizden milletvekili aday adaylığı başvurusunu tamamlayan Mustafa Takır’ı teşkilata ve basına tanıttı.

Toplantıda konuşan Ak Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Mustafa Takır kendini tanıtarak 20 yıldır teşkilatın içinde olduğunu ve teşkilatın içinde yetişen bir isim olduğunu ifade etti. Tosya’nın milletvekili özlemini gidermek ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde Türkiye Yüzyılına katkıda bulunmak amacıyla milletvekili adayı olduğunu söyledi.

Cumhuriyetin 100. Yılında ülkemizi ve Kastamonu’yu en iyi şekilde temsil etmek için çalışacaklarının altını çizen Takır, seçimlerin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci ve partililerin hayırlı olsun dileklerini iletmesinin ardından toplantı fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Mustafa Takır Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Giriş Yap

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!