NALBANTOĞLU “HİZMETİN ADRESİ BELLİ” DEDİ

featured

NALBANTOĞLU “HİZMETİN ADRESİ BELLİ” DEDİ

Yaklaşan 12 Haziran seçimleri öncesinde milletvekili adayları halkın arasına girerek ileriye dönük proje ve programlarını anlatıyorlar. Seçim bölgesine gelmesi programlanan yatırımlar hakkında bilgilendirme çalışmalarına ek olarak halkın dertlerini ve sorunlarını dinliyorlar.

Ak Parti Kastamonu 3. sıra Milletvekili adayı Zafer Nalbantoğlu, Kastamonu ve ilçelerine dönük çalışmaları hakkında halkı aydınlatırken seçim bölgesi Tosya’da genç ihtiyar herkesin sevgilisi haline geldi.

Pazaryerini gezen, halkla sohbet eden genç politika adamı, yaşlılardan dualarını esirgememelerini isterken hizmet için göreve talip olduklarını belirtti.

Bölgenin en modern hastanesine sahip olacak Tosya’da Organize Sanayi Bölgesinin proje ve etüt çalışmalarının sonuna yaklaşıldığını, taleplere göre yer parselleme işlerine başlanılacağını belirten Nalbantoğlu, gelişimin yolunun Ak Parti İktidarlarından geçtiğini, bu yola devam edebilmek için görev istediklerini söyledi.

Genç siyaset adamı Zafer Nalbantoğlu “Kastamonu’nun, bölge il ve ilçelerin örnek aldığı bir duruma gelmesinde Ak Parti İktidarları ile Kastamonu siyaset adamlarının rolleri unutulmamalı, başlatılan kalkınma seferberliğinde hizmetin adı ve adresi bellidir. Başlatılan eğitim ve öğretim seferliğinde açılan M.Y. O hizmetleri ilçeler genelinde yaygınlaşırken daha kaliteli yüksek öğrenim için yurtlar, modern hizmet alanları ile başarıyı yakalamaya çalışıyoruz.

İnebolu Limanı, Ilgaz tünel inşaatının başlatılması ile Ankara Kastamonu yolunun korkulu rüya olmaktan çıkarılması ve Çankırı Kastamonu arasında ulaşım köprüsü kurulması için çalışacağız. Yatırımcı ve turizm atağında için de  Kastamonu hava limanı mutlaka uluslar arası ulaşıma açılması yolunda çalışmalar yapılıyor. Sivil Toplum Kuruluşları ile köy ve mahalle muhtarlarımızla sürdürülen ve devam edecek diyaloglar ile de hizmet çarkının döndürülmesine dikkat edilecek, Ak Parti olarak başta sağlık hizmetlerindeki değişimlerde hasta tedavilerindeki hizmet atakları yeni hastane yapımları ile destekleniyor.

Dün hizmetin adresi olan Kastamonu, bugün ve yarın da hizmetin adresi olacak. Bizler Ak Parti olarak hizmet için çıktığımız yolda, hizmet vererek hizmet aşkı ile dolaşıyoruz. 12 haziran 2011 tarihinde sizlerin vereceği bir oyun bizler için önemi çok büyük” dedi.

Nalbantoğlu bu çalışmlarını Kastamonunun diğer ilçelerinde de sürdürmektedir. Edindiğimiz son bilgilere göre dün,  Zafer Nalbantoğlu Daday ilçesindeki seçmenlerle bir araya geldi. Daday’daki gerek resmi daire ziyaretlerinde ve gerekse Sivil toplum kuruluşlarındaki temaslarında yoğun ilgiyle karşılanan Nalbantoğlu’na vatandaşların sevgi gösterileri eşlik etti. Daday’daki temaslarından çok memnun olarak ayrılan Nalbantoğlu’nun, bugün de diğer ilçelerdeki seçim çalışmalarına devam edeceği bildirilmektedir.

          

NALBANTOĞLU “HİZMETİN ADRESİ BELLİ” DEDİ

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!