Nalbantoğlu Park Balık Restoran Hizmetleriyle Büyülüyor

featured

Tosya 10. Km de hizmet veren Nalbantoğlu Park Balık Restoran lezzetiyle ve damak zevkiyle büyülemeye devam ediyor.

İlçemizin güzide restoranlarından olan Nalbantoğlu başta mevsimsel balık çeşitleri olmak üzere leziz yemek ve yöresel tatlarla hizmete devam ediyor. Mevsime özel evde balık kokusundan rahatsız olanların gönül rahatlığıyla gidip tadabileceği bir mekan olan balık restoranda mevsiminde tüm balık çeşitlerini bulmak mümkün.

Balıkseverlere sunduğu hizmetleri sadece balık ile sınırlandırmayan Nalbantoğlu Park Balık Restoran doyurucu balık porsiyonlara ilave olarak soğuk meze çeşitleri, Arnavut Ciğeri ve Mısır Ekmeği’ni de ayrı bir lezzet olarak misafirlerin damak zevkine sunuyor.

Mevsimine özel taze balık çeşitleriyle hizmet veren Nalbantoğlu Park Balık Restoran’da kebap çeşitlerini menüsünde bulunduruyor.  Farklı yörelere ait, boğma kebap, sırık kebap, çağ kebap gibi yöresel lezzetler ile de farklı kültürlere hitap ediyor.

Misafirlerinizi ağırlayabileceğiniz gibi şirket, kurum ve sivil toplum kuruluş toplantılarınızı yapabileceğiniz 250 kişilik salonunda toplu yemekler, düğün nişan gibi özel günlerde de Nalbantoğlu Park güler yüzlü personeli ve kaliteli hizmetiyle hizmet veriyor.

Sektörün öncü kuruluşu Nalbantoğlu Park Balık Restoran güncel yaşama renk katmak, yeni yılı mutlu bir geceyle sonlandırmak için yılbaşına özel sürpriz sanatçının katılacağı ‘Yılbaşı Özel’ programı düzenliyor.  Canlı müzik eşliğinde, balığınızı tadarken hem eğleneceğiniz hem de yeni yıla mutlu girebileceğiniz bir program hazırlayan Nalbantoğlu Park Balık Restoran hafta sonlarına özel program hazırlığında.

Hafta sonlarına özel canlı müzik programı hazırlığında olan Nalbantoğlu Park Balık Restoran sahne alan sanatçılar eşliğinde hem eğlendirecek, hemde günün stresinden uzaklaştırarak yorgunluğunu atmanıza yardımcı olacak.

D-100 Karayolu üzerinde Tosya’ya 10.km de hizmet veren Nalbantoğlu Park Restorana rezervasyon yaptırmak bir telefonla ulaşmak kadar kolay. Sevdiklerinizle, eşinizle, ailenizle mutlu ve huzurlu dakikalar yaşamak istiyorsanız Nalbantoğlu Park Balık Restoran tam size göre.

Nalbantoğlu Park Balık Restoran Hizmetleriyle Büyülüyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!