NALBANTOĞLU SÜT’A.Ş.

featured

NALBANTOĞLU SÜT’A.Ş. NİN İFTAR DAVETİNE YOĞUN İLGİ

İlçemizde her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan da da kurum ve kuruluşlar birlik ve beraberlik duygularımızın en yogun olduğu ramazanda iftar yemeği vermeye devam ediyorlar.

Geleneksel hale gelen iftar yemeğine ilgi yoğun oldu. Nalbantoğlu Süt A.Ş. yönetim kurulu üyeleri ve Mehmet Sobacı İftar yemeğine katılan misafirleri kapıda karşıladılar.

İftar yemeği Nalbantoğlu Süt A.Ş. fabrikasının restore edilen bahçesinde açık havada düzenlendi. İftara 24. dönem Millet vekili adayı Zafer Nalbantoğlu, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Sanayici ve iş adamı İsmail Nalbantoğlu, siyasiler, daire ve kurum amirleri yer alırken çok sayıda esnaf ve Tosyalı hemşeriler katıldı. 

Oldukça hassasiyetle hazırlanan iftar yemeği menüsünde masalarda süt ürünleri olan ayran, yoğurt ve peynir çeşitlerinin olması dikkatlerden kaçmadı. İftar yemeği bitiminde davetlilere açık havada çay servisi yapıldı. Çay faslının ardından davetliler Yönetim kurulu’ na karşılıklı iyi temennilerini sunduktan sonra fabrikadan ayrıldılar.

 

 

NALBANTOĞLU SÜT’A.Ş.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Açıksöz Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!